in ,

Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσίασε το instagram με λευκό 3D παλτό

Είναι αναμφίβολο ότι η Eλένη Φουρέιρα έχει γίνει μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Εκτός από την επαγγελματική επιτυχία που βιώνει, αποτελεί fashion icon, αφού τολμά εκκεντρικά ντυσίματα και δημιουργεί υπέροχα σύνολα.

Ενώ στην καθημερινή της ζωή όπως έχουμε δει ότι προτιμάει ρούχα με άνετη και χαλαρή διάθεση, παράλληλα ενθουσιάζει το κοινό της με ξεχωριστές ενδυματολογικές επιλογές.

Αυτή την εβδομάδα, η 34χρονη καλλιτέχνιδα δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται, για ακόμα μία φορά, με ένα ιδιαίτερο ντύσιμο.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, η Φουρέιρα φόρεσε ένα λευκό 3D παλτό, το οποίο είναι over dramatic και σουρεαλιστικό. Συνδύασε το παλτό με με neon πράσινες μυτερές μπότες και ασορτί statement κολιέ. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έντονες ψηλές κοτσίδες, για να τονίσει και να αναδείξει το παλτό, ενώ κρατούσε και μια mini τσάντα του οίκου Balenciaga, σε λευκή απόχρωση, με χρυσές λεπτομέρειες.

Στη λεζάντα της έγραψε “Ice queen on a sunny day ❄️☀️”, καθώς είναι πραγματικά μια βασίλισσα, όχι του πάγου, αλλά της ποπ.

Το λευκό 3D παλτό της Ελένης Φουρέιρα είναι του ιταλικού οίκου ANNAKIKI. Με σχεδιάστρια την Anna Yang, η ANNAKIKI είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία μόδας που πειραματίζεται με σουρεαλιστικά σχέδια. Εφαρμόζει νέες τεχνικές και μοναδικές λεπτομέρειες.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Nicole Kidman: Ποζάρει με το πιο μικροσκοπικό σύνολο για το Vanity Fair

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Σε εστιατόριο με τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και τον Σταμάτη Κραουνάκη – Τι ετοιμάζουν;