in

Ναταλία Δραγούμη: Κρατιέται από χοντρό κλαδί δέντρου και κάνει μονόζυγο με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Η ηθοποιός σφύζει από ζωή και υγεία!

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Με το έντονο ταπεραμέντο, το υποκριτικό ταλέντο και το ωραίο κορμί της, έχει κερδίσει δικαίως το θαυμασμό των ανδρών.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Πέρα από αυτό, όμως, εργάζεται και ως μοντέλο γνωστών εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων, διαφημίζοντας τα ρούχα τους στη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Και χθες, Τετάρτη 23/3, η 49χρονη ηθοποιός «έφερε» την άνοιξη στο Instagram με τον πιο όμορφο και πρωτότυπο τρόπο! Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο παρόμοιες φωτογραφίες, όπου την βλέπουμε να κρεμιέται από ένα χοντρό κλαδί ενός δέντρου, φορώντας μία κόκκινη και ολόσωμη casual φόρμα και μπεζ πέδιλα με ψηλό και λεπτό τακούνι! Ο άνθρωπος που γυμνάζεται, φαίνεται!

Διαφήμιση

Ξεχειλίζοντας θετική ενέργεια, η Ναταλία Δραγούμη βρίσκεται στον αέρα, κρατώντας με τα δύο χέρια της ένα από τα γερά κλαδιά του δέντρου. Τεντώνει παιχνιδιάρικα τα καλλίγραμμα πόδια της και μας δείχνει το ωραίο της χαμόγελο!

Παρόλο που η αγαπημένη ηθοποιός κοντεύει να πατήσει τα 50 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλλιπο, με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς, διατηρείται σε φόρμα, αφού γυμνάζεται σε εβδομαδιαία βάση και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη ματιά.

«In a field of roses, be a wildflower🥀🌹💐 #spring #waitingforspring #goawaywinter» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της, δηλώνοντας την επιθυμία της ο καιρός να γλυκάνει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αναστασία Δημητρά: Με ανοιξιάτικο και κομψό σύνολο, μαγνήτισε τα βλέμματα

Rihanna: Το μακιγιάζ της είναι τόσο τολμηρό όσο και οι εμφανίσεις της εγκυμοσύνης της