in

Νίνα Άγκνταλ: Βάζει το χέρι ΕΚΕΙ που καίγεται πολύ και δεν σου αφήνει περιθώρια! Θα την ερωτευτείς μετά από αυτή τη φωτογραφία

Γνωστή για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφήσεις και τη διάσημη σχέση της στο παρελθόν με το Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η καλλονή Νίνα Άγκνταλ αποδεικνύει τη δυναμική της ως γυναίκα!

Μετά τις αισθησιακές της πόζες στο περιοδικό Sports Illustrated, το τοπ μόντελ ξαναχτύπησε. Η Νίνα, η θεά από τη Δανία, πριν λίγα χρόνια ανέβασε τον υδράργυρο στα ύψη μέσα από το τεύχος γνωστού περιοδικού αφού έβαλε το χέρι στη φωτιά!

Κλέβοντας τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της, αρνείται να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά προτιμά να αναφερθεί στα ταξίδια που έχει κάνει:

Διαφήμιση

«Ήμουν συνέχεια σε ταξίδια, το περασμένο έτος. Όλα τα μέρη που επισκέφθηκα ήταν υπέροχα και γέμισαν τη ζωή μου με εμπειρίες και όμορφες στιγμές».

Αυτά έλεγα αλλά εμείς μείναμε στη φωτογραφία! Για την Ιστορία ήταν για το Maxim το οποίο και φυσικά…ξεπούλησε!
Δες την εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Έχει το πιο σέξι κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Μαντάμ Τισώ

Ρία Τσίγα: Της έκλεψαν το λογαριασμό στο instagram με 320k followers. Πόσο το πουλάνε: