in

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υιοθέτησε τα λαμπερά μαλλιά και τα τονισμένα της φρύδια

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το διάσημο 34χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια του «Style Me Up», βρίσκεται εδώ και 2 ολόκληρους μήνες εκτός Ελλάδας, για διακοπές. Η επιστροφή της παραμένει για την ώρα μυστήριο, αφού δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Η Ηλιάνα βρέθηκε στην Νέα Υόρκη, στο Beverly Hills, στη Χαβάη και την Τζαμάικα και όπως ήταν αναμενόμενο δεν σταματά να μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media, δίνοντάς μας έμπνευση για τις εμφανίσεις μας.

Διαφήμιση

Το μοντέλο, για μια βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, επέλεξε ένα ultra chic, πρωινό-απογευματινό μακιγιάζ, τονίζοντας τα πλούσια φρύδια της. Έβαλε μαύρο eyeliner και αρκετές στρώσεις μάσκαρα, ενώ ολοκλήρωσε το make up με κραγιόν σε χρώμα μπεζ-ροζ.

Για τα μαλλιά της έκανε ένα 90’s blowout, ενώ αν προσέξετε, έλαμπαν από χιλιόμετρα. Η αλήθεια είναι πως για να πετύχεις αυτή τη λάμψη, χρειάζεται πρώτα να τα περιποιείσαι σωστά. Να βάζεις μάσκες, conditioner και να κουρεύεσαι κάθε δύο με τρεις μήνες, για να διατηρείται υγιής η τρίχα.

Τέλος, όσον αφορά τα πλούσια και έντονα φρύδια της Παπαγεωργίου, με το σωστό μολύβι φρυδιών και μερικά tips, μπορείς να τα αποκτήσεις. Αφού τα βουρτσίσεις ανοδικά, γέμισε τα κενά με ένα μολύβι και βάλε λίγο highlighter στο κόκκαλο του φρυδιού.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Mας δείχνει πώς θα απογειώσουμε το total white look

Μαρία Κορινθίου: Πώς ήταν όταν διένυε ακόμα την δεκαετία των 30; – Φωτογραφία