in ,

Jennifer Lopez: Το μυστικό της για πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά

Τα πιο πρόσφατα βίντεο στο TikTok, τα νέα προϊόντα styling στην αγορά και οι πιο καυτές τάσεις στα χτενίσματα μας δείχνουν ένα πράγμα: όλοι θέλουν πυκνά μαλλιά αυτή τη στιγμή. Οι γυναίκες αλλάζουν τον τρόπο που φορούν τις αλογοουρές τους. Τα brands επεκτείνονται σε πιο εστιασμένα στον όγκο προϊόντα, ενώ τα κομψά, ίσια χτενίσματα έχουν ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή του εμβληματικού blowout της δεκαετίας του ’90.

Εκτός κι αν γεννηθήκατε με ογκώδη, μακριά μαλλιά, όπως της Ραπουνζέλ, το πιθανότερο είναι ότι και εσείς έχετε ψάξει τρόπους για να προσθέσετε πληρότητα στα μαλλιά σας, είτε με νέο κούρεμα, αλλαγή χτενίσματος ή styling μετά το ντους. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν κουρέματα με στρώσεις, που τονώνουν τον όγκο, ενώ άλλοι προσθέτουν αμέτρητα προϊόντα για να εξασφαλίσουν ότι το χτένισμά τους δεν θα πέσει – και αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά λεπτά.

Για να σας βοηθήσει να πετύχετε τα μαλλιά των ονείρων σας, ο κομμωτής διασημοτήτων και πρεσβευτής της ColorWow, Chris Appleton, ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τα γεμάτα όγκο μαλλιά της Jennifer Lopez, μοιράζεται τις συμβουλές του για το πώς να αποκτήσετε πιο πυκνά μαλλιά.

Διαφήμιση

Συμβουλή #1: Χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα για τις ρίζες

Μερικές φορές, το να αποκτήσετε πιο πυκνά μαλλιά είναι τόσο απλό όσο η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο χτενίζετε τα μαλλιά σας μετά το ντους. Για παράδειγμα, ο Appleton συνιστά αυτό το hack για να ανανεώσετε τις ρίζες των μαλλιών σας. Ξεκινήστε απλώνοντας λακ στα μαλλιά σας. “Ψεκάστε τις στεγνές ρίζες και πάρτε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα, τυλίγοντας τούφες γύρω της και ανασηκώνοντάς τες. Το αποτέλεσμα; “Στιγμιαίος όγκος.”

Συμβουλή #2: Αλλάξτε τη χωρίστρα σας

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις κάτι τόσο ριζωμένο μέσα σου όσο το χώρισμα των μαλλιών σου, αλλά το να αλλάζεις πράγματα κάθε τόσο μπορεί να βοηθήσει να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πυκνά. Αυτό συμβαίνει επειδή δίνει στις ρίζες των μαλλιών σας μια φυσική ανύψωση όταν τις τοποθετείτε σε μια νέα κατεύθυνση.

Συμβουλή #3: Κοιμηθείτε με πλεξούδες

«Ο ύπνος με πλεξούδες μπορεί να δώσει στα λεπτά μαλλιά κάποια επιπλέον πληρότητα χωρίς τη χρήση θερμότητας», λέει ο Appleton. Πριν κοιμηθείτε, εφαρμόστε λίγη λακ στις άκρες των μαλλιών σας πριν δημιουργήσετε χαλαρές πλεξούδες, είτε μία μεγάλη πλεξούδα, είτε δύο σε κάθε πλευρά του κεφαλιού σας, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας.

Συμβουλή #4: Βρείτε το σωστό κούρεμα

Γνωρίζουμε ποια χτενίσματα δεν βοηθάνε για να αποκτήσετε πιο πυκνά μαλλιά– όπως κομψά κουρέματα σε ένα μήκος. Ποια είναι όμως τα χτενίσματα αυτά που βοηθάνε; Τα bobs, για αρχή, είναι υπέροχα για να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά από ό,τι είναι, επειδή δεν υπάρχει επιπλέον μήκος που να βαραίνει τις άκρες σας. «Το δημοφιλές χτένισμα της δεκαετίας του ’90 μισό-πάνω-μισό-κάτω βοηθά πάντα στη δημιουργία όγκου και πληρότητας», λέει ο Appleton.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Topless στην Τζαμάικα

Ariana Grande: Εμπνεύστηκε από το εικονικό στιλ της Rihanna