in

Μαρία Κορινθίου: Ξυπόλητη και άνετη κάθεται στο δρόμο, χαμογελά και τραβά την προσοχή σου

Δες τη φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού-επιχειρηματία στο Instagram

Αυθόρμητη, θηλυκή, αυθεντική, χαμογελαστή και ταλέντο στην υποκριτική, η Μαρία Κορινθίου έχει κερδίσει την αγάπη μας και τον θαυμασμό φυσικά των ανδρών! Πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, έχει και μυαλό, αφού έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, αξεσουάρ και προϊόντων περιποίησης. Αναλαμβάνει, μάλιστα, η ίδια το ρόλο του μοντέλου για τη διαφήμιση των προϊόντων του brand της, μιας που διαθέτει όλο το «πακέτο»!

Και το βράδυ της Δευτέρας 23/5, αναστάτωσε το Instagram, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία με…ανοιξιάτικο άρωμα και ρομαντική διάθεση, στην οποία εμφανίζεται με ένα υπέροχο, floral φόρεμα της εταιρείας της και είναι πανέμορφη!

Διαφήμιση

Κάθεται σε κάποιο γραφικό στενάκι της Αθήνας, δίπλα από φυτά, χαμογελά και σε κερδίζει! Το σεξαπίλ της αποθεώνουν τα πλούσια μαλλιά της χτενισμένα σε μπούκλες, ενώ το eyeliner τονίζει τα μάτια της. Απλή, άνετη και χωρίς παπούτσια, η 42χρονη επιχειρηματίας και σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη εκπέμπει δυναμισμό και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Να σημειωθεί εδώ πως η Μαρία Κορινθίου, όπως έχει δηλώσει η ίδια, λατρεύει να περπατά ξυπόλητη, αφού έτσι νιώθει πιο «ελεύθερη».

«Συνέχισε να χαμογελάς, συνέχισε να προχωράς🌹🌷🌺» σημειώνει στη λεζάντα του post της, δίνοντας θετική ενέργεια στους περισσότερους από 587.000 followers της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Camila Cabello: Τα πέταξε στο ΠΑΡΙΣΙ και διέλυσε το instagram. Κανεις δε κοίταγε τον πύργο του Άιφελ

Γιώργος Καράβας: Έτσι σχολίασε το ενδεχόμενο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παρουσιάσει το νέο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island»