in ,

Έλενα Τσαγκρινού: Φορώντας μόνο ένα κορμάκι, αναδεικνύει τις καμπύλες της

Η 27χρονη τραγουδίστρια διαθέτει άψογες αναλογίες

H Έλενα Τσαγκρινού είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της ελληνικές showbiz, ενώ ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική.

Το βράδυ της Τετάρτης 23/2, η 27χρονη καλλονή τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 148.000 followers της, όταν ανάρτησε τρία σέξι στιγμιότυπα με το μοντέλο Γιώργο Παπαδημητρίου.

Διαφήμιση

Φορώντας ένα εφαρμοστό, μακρυμάνικο, ζιβάγκο κορμάκι σε animal print λεοπάρ, επιδεικνύει το θηλυκό κορμί της και τα καλλίγραμμα πόδια της. Όσον αφορά τον Γιώργο Παπαδημητρίου, φαίνεται ότι είναι γυμνός. Κρύβει το επίμαχο σημείο του με ένα λεοπάρ φουλάρι.

Η διάσημη τραγουδίστρια και το μοντέλο κάθονται πιθανότατα σε κάποια σκηνή νυχτερινού κέντρου και τα μπλε φώτα κάνουν την ατμόσφαιρα μαγική!

Στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, η Έλενα Τσαγκρινού φορά περούκα ή τρέσα, με τα μακριά, ξανθά μαλλιά της να πέφτουν στην πλάτη και τη μέση της. Παράλληλα τα μάτια της έχουν τονιστεί με μαύρη σκιά και μολύβι, ενώ όγκο στα χείλη της χαρίζει το lip gloss.

Αποπνέοντας ερωτισμό και αυτοπεποίθηση, κοιτά με ύφος προκλητικό το φωτογραφικό φακό και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kate Middleton: Μια από τις λίγες casual εμφανίσεις της Δούκισσας στη Δανία

Ciara: Μαγνητίζει τα βλέμματα με σέξι ημιδιαφανή εμφάνιση στο Instagram