in

Η Έλσα Χοσκ κυκλοφορεί ολόγuμvη: Τα καλύτερα συμβαίνουν στα παρασκήνια

Οι επιδείξεις μόδας και ιδιαίτερα σόου σαν αυτά της Victoria Secret είναι σαν τα παγόβουνα. Αυτό που βλέπεις είναι μόνο το 10% αυτών που συμβαίνουν και υπάρχει ένα 90% που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Στο φαντασμαγορικό ετήσιο σόου που γίνεται στη Νέα Υόρκη και το Lexington Avenue Armory, η πασαρέλα σείστηκε από το περπάτημα πληθώρας μοντέλων, που έχουν το πακέτο όλο και παραπάνω απ΄όσο θα μπορούσε να αντέξει ο οποιοσδήποτε.

Εσώpoυχα, μαγιό, εντυπωσιακοί συνδυασμοί, καλλίγραμμα πόδια, λαμπερά χαμόγελα, είναι πάνω κάτω όσα περιελάμβανε το μενού της βραδιάς.

Διαφήμιση

Όμως υπήρχε και μια κρυφή καρτέλα που αφορούσε όλους όσοι έκαναν το πέρασμα τους από τα παρασκήνια. Όποιος είχε την τύχη να βρεθεί εκεί θα είδε την πανύψηλη Σουηδή, την Έλσα Χοσκ που το έβαλε σκοπό να φέρει τους πάντες στα όρια της αυτοκυριαρχίας τους, με το να πετάξει όλα της τα εσώpoυχα και να περπατάει γuμvή, να τυλίγεται στην κουρτίνα και να τρέχει τόπλες πίσω στο καμαρίνι της.

Το παράδειγμα της το ακολούθησε και η Στέλλα Μάξγουελ που γονάτισε τόπλες στο πάτωμα και πόζαρε με μια σέξι αφέλεια.

Κι ευτυχώς που υπάρχει και το Instagram ώστε να μπορούμε να πάρουμε μια μικρή γεύση από την κρυμμένη Ατλαντίδα της μόδας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ποια Κλαούντια Ρομάνι; Η Κλαούντια Ντιν σου χτυπάει το καμπανάκι και σε βγάζει νοκ άουτ

Νίνα Άγκνταλ: Τραβάει το κopμάκι και στήvεται άκρως πpoκλητικά φορώντας τα All Star της