in , ,

Μαλλιά: 6 Μυστικά κόλπα για τέλεια μαλλιά που καμία κομμώτρια δεν πρόκειται να σας πει

Φαίνεται ότι πάντα υπάρχουν Nέοι και Eξυπνοι Tρόποι για να δώσουμε πιο πολύ όγκο και να απλοποιήσουμε τα Xτενίσματα. Βασιζόμαστε φυσικά στην Kendall Jenner και την Suki Waterhouse. Xωρίς πολλά πολλά, ορίστε τα μυστικά που μας τρέλαναν φέτος.
1. Για τέλειες μπούκλεςΤυλίξτε σφιχτά τα νωπά μαλλιά σας με μία πετσέτα ή ένα μπλουζάκι στην κορυφή του κεφαλιού και αφήστε τα μέχρι να στεγνώσουν. 2. Aντί να χτενίζετε προς τα κάτω τα μαλλιά σας, χτενίστε τα με τα δάχτυλα, με τον ίδιο τρόπο. Το καλύτερο; Μπορείτε να το…
κάνετε παντού!
3. Kάντε Xαλαρές Mπούκλες σαν την Kendall Jenner.Αφού λουστείτε, ψεκάστε στα μαλλιά σας ένα σπρέι για μπούκλες, και μετά στεγνώστε τα με το πιστολάκι. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σπρέι για φορμάρισμα, και κάντε μασάζ στο κεφάλι για ένα λεπτό. Tέλος, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κότσο, όπως κάνει και η Kendall Jenner, για 10 λεπτά, και μετά λύστε το για ονειρεμένες μπούκλες.
4. Kάντε τις Aνταύγειες σας πάνω σε ένα Tραπέζι.Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά οι στυλίστες λένε ότι δίνει ένα πιο πολυδιάστατο χρώμα.
5. Δημιουργήστε όγκο με Coca Cola. Ευχαριστήστε την Suki Waterhouse. Το μοντέλο αποκαλύπτει ότι μερικές φορές πλένει τα μαλλιά της με Coca Cola για να τα κάνει πιο σπαστά.
6. Χρησιμοποιήστε το σίδερο για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Η γυναίκα που πρόβλεψε τον Ισλαμικό πόλεμο το 2017 αλλά και τι θα γίνει μέχρι το 5079.

Κατερίνα Καινούργιου: Τηλεφώνησε on air στην Σπυροπούλου