in

Η Εύα Γκριν βάζει τα… κόκκινα μέσα έξω και σε καλεί για ποτάκι

Η Εύα Γκριν είναι Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο. Ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο, προτού κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Οι Ονειροπόλοι. Η ευκολία με την οποία κάνει τόπλες ή και ολόγυμνες σκηνές την έχει κάνει την αγαπημένη των σκηνοθετών.

Όμως μπορεί να τα δείχνει εύκολα, αλλά η Εύα Γκριν είναι πολύ ζόρικο κορίτσι. Είναι όμως και η πιο σέξι Γαλλίδα με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη. Αν διαφωνείτε, δείτε την φωτογράφηση της για το ημερολόγιο της Campari και ελάτε μετά να μας πείτε αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες.

Μετά τους 300, το Penny Dreadful και το Sin City, η Εύα Γκριν ντύθηκε στα κόκκινα και έδειξε ότι ακόμα και ντυμένη μπορεί να βάλει φωτιά στο κορδελιό.

Διαφήμιση

Για την φωτογράφηση της για το ημερολόγιο της Campari ό,τι και να ειπωθεί δεν φτάνει. Η Εύα σερβίρει το ποτό με κόκκινα φορέματα, αποκαλυπτικό μπούστο, σκίσιμο στα πόδια και τακούνια και έρχεται η μέθη μόνο στην θέαση της. Και σίγουρα είναι για να την κρεμάσουμε στον τοίχο μας για όλη τη χρονιά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Παπαράτσι: Πλούσιο φωτογραφικό υλικό – Η Σάλμα Χάγιεκ παλεύει να κρατήσει μέσα το βρεγμένο στήθος της

Αντριάνα Λίμα: Με μπραζίλιαν και τακούνια σκύβει και την αναγνωρίζουμε από χιλιόμετρα