in

Η Χάιντι Κλουμ ρατσίστρια; Το κράξιμο για τις φωτογραφίες που «ανέβασε» και προκάλεσε σάλο!

Η Χάιντι Κλουμ είναι Γερμανίδα όμως που ζει και εργάζεται, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το Αμερική Έχεις Ταλέντο ενώ στη Γερμανία είναι στο Next Top Model Γερμανίας.

Πριν λίγα χρόνια το διάσημο μοντέλο κατηγορήθηκε για ρατσισμό και έλλειψη σεβασμού σε πολιτιστικά ήθη, αλλά η ίδια δεν πτοήθηκε και έδωσε τις δικές τις απαντήσεις ποστάροντας στο Facebook μια σειρά φωτογραφιών.

Ο λόγος για την καλλονή και νυν οικοδέσποινα του Project Runway, την οποία κατηγόρησαν αρκετοί για ρατσιστικές αντιλήψεις λόγω του θέματος φωτογράφησης που πρότεινε με θέμα μοντέλα ντυμένα ως Αμερικανοί ιθαγενής, προκαλώντας τη διεθνή κατακραυγή.

Διαφήμιση

Η συλλογή αυτή έδειχνε μοντέλα με έντονο μακιγιάζ στο πρόσωπο και με ρούχα και καπέλα εμπνευσμένα από τους Ινδιάνους της Ν. Αμερικής.

Η παρουσιάστρια θέλησε να αγνοήσει τα όσα λέγονταν περί ασέβεια προς τον πολιτισμό των ιθαγενών και απάντησε ποστάροντας όλη τη συλλογή φωτογραφιών με τα πανέμορφα μοντέλα.

Τα σχόλια φυσικά στον λογαριασμό της δεν πέρασαν απαρατήρητα: «Ως ντόπια Αμερικανή γυναίκα, είμαι αηδιασμένη. Αυτά δεν είναι τιμή, αλλά ντροπή», έγραφε χαρακτηριστικά μία γυναίκα.

Δείτε τις εικόνες που «ανέβασε» η Χάιντι Κλουμ…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ο πα-τέρας που σκότωσε, τεμάχισε, έβρασε με ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ και ΠΑΤΑΤΕΣ και διασκόρπισε τα κομμάτια της Άννυ στην Αττική

Νίκος Μαστοράκης: Έτσι πετσόκοψε την “κουτή” Εύα Καϊλή – Οι 9 βλακείες του EvaGate