in

Λίντσεϊ Λόχαν: Το ΔΑΓΚΩΣΕ στους μείον 11 , φορώντας μαγιό για να παραμείνει νέα! Tσουτσούρωσαν όλα

Η Λίντσεϊ Λόχαν είναι η απόδειξη της ρήσης «Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος»! Παρόλο που είναι ακόμα36 ετών- η άτακτη ηθοποιός του Χόλιγουντ θέλει να διατηρήσει το σώμα της σούπερ νεανικό και σφριγηλό και δε διστάζει να τολμήσει τις απαραίτητες θυσίες για να το πετύχει.

Μάλιστα έχει ξεκινήσει απο τα 28 της!

Διαφήμιση

Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε το μπικίνι της και έκανε κρυοθεραπεία μένοντας για αρκετή ώρα στους μείον 11ο βαθμούς Κελσίου προκειμένου να διατηρήσει το σώμα της σε καλή κατάσταση.

Η κρυοθεραπεία βέβαια, είναι μια θεραπεία που κάνουν οι αθλητές για να επουλωθούν γρήγορα τα τραύματά τους, αλλά όπως φαίνεται έχει και αισθητικά αποτελέσματα. Η Λίντσεϊ από τη μεριά της μας έχει συνηθίσει σε καπρίτσια με την εκκεντρική συμπεριφορά της κι έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με καταχρήσεις και άτακτη συμπεριφορά.

Αυτή τη φορά, την εμπειρία της από την κρυοθεραπεία μοιράστηκε μόνη της με τους διαδικυακούς της φίλους στο Instagram αναρτώντας στιγμιότυπα με μια φίλη της. Η ηθοποιός, πέρα από το μαγιό της, φοράει μάσκα στο πρόσωπο για να προφυλάξει την ανάσα της αλλά και χειρουργικά γάντια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

YouTube: Σε κούρασε; Έτσι θα βλέπεις βίντεο χωρίς διαφημίσεις

Φωτογραφία: Η Άννα Βίσση σελφάρει και από πίσω ο Νίκος Καρβέλας ξαπλωμένος να… Πίσω μου σε έχω…