in

Η Ελεονώρα Μελέτη και τα…. πέη! Εγώ τις π###σες τις τρώω δεν τις…

Ελεονώρα μελέτη

Φωτιές είχε ανάψει με τις δηλώσεις της στο Twitter η δημοφιλής παρουσιάστρια η οποία πάντως απέδειξε ότι μόνο σεμνότυφη δεν είναι όταν άνοιξε διάλογο για τα…πέη!

Ξέφυγε εντελώς η συζήτηση ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τους followers της στο Twitter με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια για τις γυναίκες που γράφουν στο συγκεκριμένο social media και δεν είχε άδικο!

Διαφήμιση

Σας πάω 8 χρόνια πίσω. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελεονώρα Μελέτη ένα βράδυ έγραψε:

Ε κοριτσια, εσεις που τουιταρετε για π….ες κ μ….. Σαν να ειστε αγορακια, ειστε χειροτερες κ απο μενα που οι φιλοι με φωναζουν μπαμπη.

Οι διάφοροι followers αντέδρασαν, αλλά η στιγμή που ο τουιτεράς Κανέκος την αποκάλεσε σεμνότυφη ήταν… αποκαλυπτική.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός και η παρουσιάστρια δέχθηκε χιουμοριστικά αλλά και υβριστικά σχόλια.

Η ίδια πάντως λίγο αργότερα εξήγησε μέσω Twitter ότι ήταν «μια γελοια συζητηση που κανω πριν πεσω για υπνο απλα για να γελασω».

Η Ελεονώρα που για να ρίξει τους τόνους θυμήθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα, δεν παρέλειψε να ρίξει ακόμη μία «σπόντα» παρόμοιου περιεχομένου.

Η Ελεονώρα έγραψε σχετικά: «Λοιπόν, τέλος οι πονηρές κουβέντες. Μεγάλη Εβδομαδα. νηστεια. Όποιος τη συνεχίσει σημαίνει οτι εχει μπάμια,γι αυτο κ μιλάει ως νηστίσιμος».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αληθινή εξομολόγηση: Ζωή 31, Θέλω να χωρίσω τον άντρα μου που γνώρισα σε ριάλιτι στην τηλεόραση για να….

αλεσαντρα αμπροσιο

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με σούπερ μίνι ΡΟΥΦΑΕΙ το μακαρόνι και μοιράζει υπογλώσσια. Viral βίντεο