in

Σπύρος Μπιμπίλας για δίκη Λιγνάδη: «Θα ακούσουμε πράγματα που θα μας στεναχωρήσουν»

«Μαύρες μέρες μας περιμένουν» δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου,
στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, τοποθετήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του «Super Κατερίνα».

Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης, κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ή νεαρών ανδρών.

«Μαύρες μέρες μας περιμένουν, αυτό έχω να πω. Θα ακούσουμε πράγματα που θα μας στεναχωρήσουν, θα βλέπουμε ανθρώπους να παρελαύνουν, για μένα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όλος αυτός ο ζόφος που θα βγει ξανά στο φως. Εσείς θα ασχολείστε νύχτα-μέρα, οι εφημερίδες θα γράφουν, δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για εμάς. Όμως, η αλήθεια πρέπει να βγει και το δίκαιο να αποδοθεί» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Διαφήμιση

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει τιμωρηθεί όπως του αξίζει, απάντησε: «Εγώ δεν είμαι Θεός για να ξέρω τι γίνεται, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένουμε τι θα αποφανθεί αυτή. Τα πράγματα έχουν πάρει έναν δρόμο και εμείς οφείλουμε να περιμένουμε. Υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Επομένως, δεν μπορούμε να δικάζουμε εκ των προτέρων».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

https://www.youtube.com/watch?v=41OaBSGnQ18

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δανάη Παππά: Η ρουτίνα ομορφιάς της ηθοποιού

Kendall Jenner: Η αγαπημένη της μάσκα με αβοκάντο