in

Κατερίνα Λιόλιου: ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ σε χωριό της Κρήτης το Μεγάλο Σάββατο. Πόσα λεφτά πήρε; Δες το κορυφαίο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ

κατερινα λιολιου

Οι Αρχάνες είναι ορεινό χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητος του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου της Κρήτης. Ανήκε στην Επαρχία Τεμένους

Σε αυτό το μικρό χωριό η Κατερίνα Λιόλιου θα τραγουδήσει το Μεγάλο Σάββατο αφού παραδοσιακά η επαρχία ανέκαθεν προσφερόταν για σημαντικά εξτραδάκια σε καλλιτέχνες που δεν βρίσκονταν σε κάποιο σχήμα!

 

Διαφήμιση
View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Στην επαρχία γίνονταν και εξτραδάκια εφήμερων διασημοτήτων. Παίκτες που έβγαιναν από κάποιο ριάλιτι και έπαιρναν σβάρνα τα χωριά και τις επαρχίες για να φωτογραφηθούν και να πιουν ποτό σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και καταστήματα με το αζημίωτο βέβαια!

Στην Κατερίνα Λιόλιου έγινε μία εξαιρετικά οικονομική πρόταση για να τραγουδήσει το Μεγάλο Σάββατο στο συγκεκριμένο χωριό της Κρήτης. Σε αυτές τις περιπτώσεις πληρώνονται τα αεροπορικά εισιτήρια η διαμονή και δίνεται και ένα καλό νυχτοκάματο!

Ένα καλό νυχτοκάματο στην επαρχία για να έχετε οικόνα είναι της τάξεως των 700 με 1.000 ευρώ περίπου!

Ελλείψει άλλης πρότασης η Κατερίνα Λιόλιου αποδέχτηκε και φυσικά της έκαναν και ένα όμορφο διαφημιστικό για τα social media το οποίο δημοσίευσε και η ίδια η τραγουδίστρια στο instagram.

Την αναφέρουν ως το Next Big Thing της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας!

Παραδοσιακά βέβαια στις εμφανίσεις που κάνουν καλλιτέχνες στα χωριά, υπάρχουν και οι χαρακτηριστικές ελληνικές αφίσες! Όπως στα πανηγύρια!

Σίγουρα θα κυκλοφορήσει και κάποια τέτοια και πολύ θα θέλαμε να την δούμε στο story της Κατερίνας Λιόλιου

Για την ώρα δείτε το βίντεο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νίκος Κοκλώνης: Οι φωτογραφίες πριν τις πλαστικές που θα ήθελε να καταστρέψει

GNTM: Ίριδα Παπουτσή. Τα πάντα όλα σε 15sec. Χορεύει, Τραγουδα, Τα χουφτώνει και ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ