in

Heidi Klum: Δες το πατρικό της. Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Χάιντι Κλουμ

Η Χάιντι Κλουμ γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 1973 στη Γερμανία με το πατρικό της σπίτι να βρίσκεται στο Μπέργκις Γκλάντμπαχ μία πόλη στην περιφέρεια της Κολωνίας χτισμένο στην ανατολική όχθη του ποταμού Ρήνου με πληθυσμό γύρω στις 110.000 ανθρώπους,

Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε όταν το 1992 στη Γερμανία, κέρδισε το διαγωνισμό ομορφιάς σε ηλικία 19 ετών! Η συνέχεια ήταν καταπληκτική για την πανέμορφη Γερμανίδα αφού έκανε σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό στο χώρο της μόδας ξεκινώντας από τη Victoria Secret και πλέον είναι επιχειρηματίας και παρουσιάστρια.

Διαφήμιση

Καταλύτης για την καταξίωση της ήταν σίγουρα και ο γάμος της με τον τραγουδιστή seal με τον οποίο Μάλιστα απέκτησε και τρία παιδιά

Από το 1997 μέχρι το 2002 υπήρξε παντρεμένη με τον στυλίστα Ρικ Πιπίνο. Το Μάρτιο του 2003, ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε και το Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί. Σύντομα όμως, το ζευγάρι χώρισε και εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον μουσικό Σιλ. Γέννησε την κόρη της, Λένι, στις 4 Μαΐου 2004 στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Σιλ, δηλώνοντας μάλιστα αργότερα ότι ο Μπριατόρε (βιολογικός της πατέρας) δεν εμπλέκεται καθόλου στη ζωή της και πως θεωρεί πατέρα τον Σιλ.

Κλουμ και Σιλ αρραβωνιάστηκαν το Δεκέμβριο του 2004 και παντρεύτηκαν στις 10 Μαΐου 2005 στο Μεξικό. Απέκτησαν μαζί τρία βιολογικά παιδιά: τον Χένρι Γκούντνερ Αντεμόλα Σάμουελ (γενν. 2005), τον Γιόχαν Ράιλι Φιοντόρ Τάιβο Σάμουελ (γενν. 2006) και την Λου Σουλόλα Σάμουελ (γενν. 2009). Τον Νοέμβριο του 2009, η Κλουμ άλλαξε επίσημα το όνομα της σε Χάιντι Σάμουελ ενώ τον ίδιο Δεκέμβριο, ο Σιλ υιοθέτησε και επίσημα την Λένι, δίνοντας της το επίθετο του. Στις 22 Ιανουαρίου 2012, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του και δύο χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2014, εκδόθηκε το διαζύγιο τους.

Η Κλουμ διατηρούσε σχέση με τον σωματοφύλακα της, Μάρτιν Κίρστεν, από το 2012 ως το 2014 ενώ έπειτα, για τρία χρόνια (2014-2017) έκανε σχέση με τον καλλιτέχνη Βίτο Σνάμπελ.

Τον Μάρτιο του 2018, ξεκίνησε τη σχέση της με το μουσικό των Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτς, και στις 24 Δεκεμβρίου 2018 αρραβωνιάστηκαν.

Heidi Klum τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Γερμανία αφού συμμετάσχει στα γυρίσματα του gntm και μαζί με το σύντροφό της και επισκέφτηκε το πατρικό της σπίτι το οποίο και μας έδειξε μέσω του Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Σούπερ Κική: Τα χρόνια της φυλακής, η απεξάρτηση και ο αχρείαστος… Γιώργος Λιάγκας

Πηνελόπη Πιτσούλη: Πώς ήταν η συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;