in ,

Βασίλης Μαντζουράνης, η Φάρμα

O Βασίλης Μαντζουράνης μεγάλωσε στην Αθήνα, στον Άγιο Δημήτριο. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 7 ετών. Σπούδασε Αθλητικές Επιστήμες σε παράρτημα του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου στην Αθήνα.
Το 2013 πήγε να μείνει με τη μητέρα του στη Γερμανία όπου και έμεινε για 1μιση χρόνο. Μέχρι το 2015 δούλεψε σε εργοστάσια και στη συνέχεια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Αυστραλία, στην Gold Coast, τη Μέκκα των surfers. Εκεί εργάστηκε παράνομα καθώς δεν είχε άδεια παραμονής σε μία επιχείρηση όπου γυάλιζαν αυτοκίνητα. Τα χρήματα ήταν καλά κάτι που του επέτρεπε να κάνει ταξίδια με την Αυστραλή φίλη του Vanessa. Στην επιστροφή τους από ένα ταξίδι στο Μπαλί, οι Αρχές τον εντόπισαν και του ανακοίνωσαν την απέλαση του. Σε ένα μικρό δωματιάκι του αεροδρομίου της Αυστραλίας και μέσα σε 10 λεπτά αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τη φίλη του.

Ποιος είναι ο Βασίλης Μαντζουράνης στη Φάρμα

Κι ενώ είχε ζητήσει να μεταβεί στη μητέρα του στη Φρανκφούρτη, οι υπεύθυνοι έκαναν λάθος και τον έστειλαν στην Αγγλία. Εκεί του παρέδωσαν το διαβατήριο του και ο Βασίλης βρέθηκε άφραγκος και χωρίς γνωστούς στο Λονδίνο. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκε και την ίδια κιόλας ημέρα βρήκε δουλειά και σπίτι. Η νέα του εργασία ήταν σερβιτόρος σε VIP events. Κι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ να σερβίρει τους διάσημους προσκεκλημένους της βασιλικής οικογένειας, στα πάρτι του δισέγγονου του Φρόιντ παρέα με τον Μικ Τζάγκερ, τον Τζορτζ Κλούνεϊ , τον Μπόνο και πολλές άλλες διασημοτητες.
Η επόμενη περιπέτειά του είχε τη μορφή ενός road trip με βανάκι στην Αμερική, κάτι που στη συνέχεια λάτρεψαν οι subscribers στο κανάλι του στο Youtube. Το 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα, αφήνοντας τον Jack το βανάκι του σε μια φίλη του, με σκοπό να ξαναγυρίσει και να συνεχίσει τα ταξίδια του. Το βανάκι όμως πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς και κάπως έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει μία σειρά ρούχων και προϊόντων με το όνομα Jack’ s not dead, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να αγοράσει άλλο βαν. Ο Βασίλης μπαίνει στη Φάρμα με σκοπό να κερδίσει το έπαθλο ώστε να συνεχίσει τα ταξίδια που σχεδιάζει να κάνει, με προορισμό τον Αμαζόνιο και τη Βόρεια Κορέα. Μαζί του σκοπεύει να πάρει τον Γουντι από την ταινία Toy Story που τον συντροφεύει σε όλα τα ταξίδια του. Ο Γούντι, είναι δώρο του κολλητού του και για αυτόν είναι σύμβολο φιλίας.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Βασίλης Θεοδωρόπουλος Η Φάρμα

Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Η Φάρμα

φαρμα θανασης πατρας

Θανάσης Πάτρας φάρμα