in

Κάιλι Τζένερ: Η άτυχη στιγμή στα 18 της που παραλίγο θα αποχωρούσε γuμvόστnθη

Όταν ενηλικιώθηκε και η 18χρονη Κάιλι έκανε βραδινές εμφανίσεις οι παπαράτσι «πετούσαν» από την χαρά τους. Έχει χαρίσει αμέτρητα κλικς και πολά λεφτά στους παπαράτσι με τις πόζες της

Αυτή την φορά η μικρή αδερφή των Καρντάσιαν βγήκε για ποτό και παραλίγο να επέστρεφε γuμvόστnθη σπίτι της.

Λίγες ημέρες πριν η Κάιλι μας απασχόλησε και για χιλιοστή φορά, αφού τα δημοσιεύματα την ήθελαν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της . Η ίδια και ο σύντροφός της Τίνγκα απέφυγαν να δώσουν την οποιαδήποτε απάντηση κάνοντας τα ξένα sites να παίρνουν «φωτιά».

Διαφήμιση

Το θέμα λίγο μετά ξεχάστηκε, ώσπου η Κάιλι «τρέλανε» κόσμο με την νέα της έξοδος. Μαζί με τον ράπερ σύντροφο της αποφάσισε να περάσει το βράδυ του Σαββάτου της σε γνωστό κλαμπ .

Οι δυο τους ήπιαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κατά την αποχώρηση τους δεν γλίτωσαν από τα φλας των φωτογράφων.

Το σέξι μαύρο κορμάκι της ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, ενώ κάποιοι φαίνεται να την μάτιασαν, αφού λίγο έλειψε να δούμε το στήθoς της. Η ίδια μόλις κατάλαβε πως το λιγοστό ύφασμα έφευγε από επάνω της έβαλε το χέρι της προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα. Με την όρεξη έμεινε ο ανδρικός πληθυσμός για άλλη μια φορά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζοάνα Κρούπα: Όταν η ΥΠΕΡMΙΦΑPA δεν συμμάζεψε το στήθoς της σωστά και ξεπρόβαλε

ριτα ορα

Ρίτα Όρα: Μοστράρει δερμάτινο εσώpouχο με φερμουάρ και δείχνει στήθoς