in

Ηλίας Ψινάκης: Γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη και… βούτηξε μέσα στο φόρεμα! Το Viral βιντεο του X factor

Την Κυριακή που μας πέρασε έπεσε aυλαία για το x-factor που ανέδειξε μεγάλη νικήτρια την Κατερίνα Λαζαρίδου από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κέρδισε το έπαθλο των 150 χιλιάδων ευρώ και φυσικά ένα δισκογραφικό συμβόλαιο!

Μεγάλοι κερδισμένοι από το λαμπερό show του mega channel ήταν και τόσο η κριτική επιτροπή όσο και η Κατερίνα Λιόλιου η οποία σε κάθε της εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις!

Στον τελικό μάλιστα ως γνήσια Θεσσαλονικιά άλλαξε τέσσερα διαφορετικά φορέματα!

Διαφήμιση

Ο Ηλίας Ψινάκης σχεδόν σε κάθε επεισόδιο αποθέωνε την Κατερίνα Λιόλιου και σε ένα live δεν παρέλειψε να σκανάρει το φόρεμά της, βλέποντας με τα μάτια του αυτά που δεν έπρεπε να δούμε εμείς!

Η Κατερίνα Λιόλιου φορούσε ένα φόρεμα με εντυπωσιακό φιόγκο στο μπούστο το οποίο ο Ηλίας Ψινάκης ήθελε να βγάλει.

Αφού δεν μπορούσε να βγάλει το φιόγκο προσπάθησε τουλάχιστον να τσεκάρει πίσω από τον φιόγκο και μέσα από το χορό. Η πρώτη προσπάθεια ήταν διερευνητική θα μπορούσαμε να πούμε, ενώ στη συνέχεια γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη και κατάφερε να δει αυτά θέλαμε και εμείς. Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό και από τα πιο viral ολόκληρου το σόου.

Δες τον Ηλία Ψινάκη να τσεκάρει την Κατερίνα Λιόλιου




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τι σου κάνει η TV! Πώς ήταν και πώς έγιναν. Φαίη Σκορδά, Ζέτα Μακρυπούλια, Ελένη Μενεγάκη Μαρία Μπακοδήμου και άλλες. Viral φωτογραφίες

Κριστιάνο Ρονάλντο: ΣΟΚ. Το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ποσό που θα κερδίζει κάθε ώρα αν πάει Εμιράτα. Όσα εσύ σε ένα χρόνο