in

Hailey Bieber: Μας εμπνέει με δύο λαμπερές και φρέσκες τάσεις στο μακιγιάζ

Πέρσι, η Hailey Bieber ανακοίνωσε την καινούργια της σειρά με προϊόντα ομορφιάς, η οποία θα έχει το μεσαίο της όνομα, Rhode. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Hailey ανέβασε φωτογραφίες, με ξεκάθαρα λαμπερό δέρμα και εντυπωσιακό makeup.

Αποφάσισε να κρατήσει τις νέες της φωτογραφίες απλές, αποφεύγοντας κάθε αξεσουάρ, εκτός από το κολιέ με πέρλες και το υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων της, βάζοντας λίγη λάμψη στο προσκήνιο. Έχοντας απλά βάλει ελαφρύ μακιγιάζ, στο πρόσωπο, τα φρύδια και τα χείλη. Στα ζυγωματικά τοποθέτησε λίγο highlighter, για να φαίνεται πιο φρέσκια και λαμπερή.

Διαφήμιση

Παράλληλα, σε μια προηγούμενη ανάρτηση, το μοντέλο είχε εντυπωσιάσει με μια πιο λαμπερή εμφάνιση. Η Hailey έβαλε μια πολύ λεπτή γραμμή glitter eyeliner σε ανοιχτό ροζ και στο υπόλοιπο βλέφαρο μια ιριδίζουσα σκιά σε τόνους του καφέ. Επίσης, στην εσωτερική γωνία του ματιού φαίνεται να τοποθέτησε λίγη ασημί σκιά, το οποίο βοηθάει στο να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια της. Τέλος, δεν έβαλε καθόλου μάσκαρα, για να μην κάνει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Η σειρά της Bieber με το όνομα Rhode αφορά εμπορικά είδη ομορφιάς και ευεξίας, προϊόντα μπάνιου και ντους, κρέμες ομορφιάς, προϊόντα ατομικού καθαρισμού, καλλυντικά, μακιγιάζ, αρώματα, περιποίηση μαλλιών και περιποίηση δέρματος. Ανυπομονούμε να τα πάρουμε στα χέρια μας!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Δραγούμη: Στο σαλόνι χαλαρώνει με τη γάτα της και εξηγεί τι σημαίνει για την ίδια ευτυχία

Αποστόλης Τότσικας: Αποδεικνύει ότι το pilates είναι και ανδρική υπόθεση