in

Σάσα Μπάστα: Με μαγιό – δίχτυ δηλώνει. Δε μετανιώνω για τα σέξι μου εξώφυλλα

Για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο του θεάματος αλλά και τις στιγμές που την ανέδειξαν μέσα σε αυτόν έχει μιλήσει στο περιοδικό «You» η Σάσα Μπάστα.

Η ξανθιά τραγουδίστρια κάνοντας τον απολογισμό της, Σχολίασε την «στροφή στην ποιότητα» από το μόντελινγκ στην παρουσίαση και από την παρουσίαση στις νυχτερινές πίστες .

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διανύοντας μια ώριμη φάση, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Σάσα Μπάστα φαίνεται να μην μετανιώνει για τα γυμνά εξώφυλλα που την ανέδειξαν.

«Για να μετανιώσεις για κάτι πρέπει να έχεις κάνει και κάτι κακό. Εγώ δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος! Αν είναι λάθος ότι πριν από χρόνια έκανα εξώφυλλα στα καλύτερα περιοδικά , όχι δεν μετανιώνω», είπε η ξανθιά τραγουδίστρια δείχνοντας να μην θέλει να ξεχάσει τα πρώτα της βήματα.

Όσο για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη είχε δηλώσει: «Χαίρομαι να τα βλέπω γιατί μέσα από αυτά αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή και προσπαθείς συνεχώς για το καλύτερο! Τον Θέμο τον ευχαριστώ γιατί ήταν μεγάλο σχολείο για ένα και μου έδωσε αγάπη».

Διαφήμιση

Αγάπη μόνο έχει δώσει και η Σάσα Μπάστα τόσα χρόνια στον ανδρικό πληθυσμό της Ελλάδας με τις φωτογραφίες της και τώρα είναι χαρά μας να τη βλέπουμε στο ριάλιτι του Antenna Η Φάρμα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζόζεφιν: H Josephine φορά ελάχιστα και μας χαρίζει τις πιο αποκαλυπτικές της πόζες!

Viral Video: Σκουλήκια τρώνε ζωντανή γιαγιούλα