in

Κένταλ Τζένερ: Σκωτσέζικο Ντουζ – Ανέβασε ΟΛΟΓΥΜΝΗ φωτογραφία και για σβήσιμο… μία με φόρεμα και παντόφλα

Η αγαπημένη μας από την οικογένεια των Καρντάσιαν, η Κένταλ Τζένερ συνεχίζει να προκαλεί! Μάλιστα το κάνει με μορφή σκωτσέζικου ντους. Τη μία μας το δίνει στο πιάτο, την επόμενη βάζει τις κελεμπίες για ξεκάρφωμα!

Με αυτά και με αυτά καταφέρνει πάντα να τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας

Μόλις λίγες μέρες πέρασαν από την ημέρα που η Κένταλ Τζένερ κυκλοφόρησε μία γuμvή φωτογραφία της να κάνει ηλιοθεραπεία, ξαπλωμένη σε μία σομόν πετσέτα πάνω στην ξαπλώστρα στην πισίνα του σπιτιού της και έγινε παγκόσμιο viral.

Διαφήμιση

Η φωτογραφία είχε απλά ένα μαύρο τετράγωνο σημαδάκι στο στήθoς ακριβώς στο σημείο που έπρεπε να κρύψει αυτά που δεν ήθελε να φανούν!

Η Kendall Jenner που πρόσφατα χώρισε μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέση με τον μπασκετμπολίστα του NBA Ντέβιν Μπούκερ είναι ξανά ελεύθερη και δείχνει να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.

Οι λογαριασμοί της στα social media γεμίζουν καθημερινά με ιστορίες και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες και τις στιγμές διασκέδασης που έχει η 26χρονη δισεκατομμυριούχος και αδερφή της Kim Kardashian!

Έτσι λοιπόν μετά την ηλιοθεραπεία στο σπίτι και την πισίνα ήρθε η ώρα να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο το οποίο δείχνει το φόρεμά της και από κάτω ένα παντοφλίνο, ένα βίντεο διέλυσε το instagram και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ο Σάκης Ρουβάς για τη Κάτια Ζυγούλη και το χαστούκι: «Κατάλαβα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου πολύ πριν το διαφημιστικό»

Η Σάσα Μπάστα πέφτει στα 4 και κεδίζει την προσοχή σου στη μετά… ριάλιτι εποχή