in

Μιμή Ντενίση: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας της – «Μου λείπει φοβερά»

«Κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολύ ένταση» τονίζει η αγαπημένη ηθοποιός

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 4/5 η Μιμή Ντενίση και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν η κουβέντα στράφηκε στο θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας της, ο οποίος της στοίχισε πολύ.

Συγκεκριμένα, μόλις η συζήτηση έφτασε στα φετινά της γενέθλια, τα οποία γιορτάζει σε λίγες μέρες, στις 15 Μάϊου και κλείνει τα 69, η σπουδαία ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας εξομολογήθηκε πως αυτά θα είναι διαφορετικά, κάπως μοναχικά, αφού πολλά από τα οικεία της πρόσωπα δεν θα μπορέσουν να είναι κοντά της λόγω υποχρεώσεων. Τότε σημείωσε πως τα πιο όμορφα και συγκινητικά γενέθλιά της ήταν τα τελευταία που η μαμά της ήταν ακόμα στη ζωή και πέρασε το δικό της μήνυμα, να ζούμε κάθε στιγμή, αφού ο χρόνος πίσω δεν γυρνά.

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα, γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι ούτε η κόρη μου μαζί μου ούτε η αδελφή μου ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι εκείνες τις μέρες στο Παρίσι και δεν θα είναι κανείς μαζί.

Διαφήμιση

Τα πιο συγκινητικά γενέθλια -που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία της μαμάς μου, πριν από δύο χρόνια. Κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολύ ένταση.

Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχεις τύψεις, όταν φύγει η μητέρα σου, πρέπει να το δεχτείς. Ξέρεις πόσο πιο ωραία αισθάνομαι -που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της, γιατί ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα- όμως, αισθάνομαι καλά ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις. Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Παντρεύονται και φεύγουν για… Ασία!

Danielle Knudson: Ωδή στα μαγιό. Το καλύτερο μπικίνι του κόσμου σου δείχνει τα κάλη της