in

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η παρουσιάστρια του Happy Day και μια επιτυχημένη εργαζόμενη γυναίκα. Πάνω από όλα όμως είναι μαμά, η οποία έχει ανάγκη ξεκούρασης και διασκέδασης με την οικογένειά της.

Η εισβολή του Ρώσου Προέδρου στην Ουκρανία και ο πόλεμος που γίνεται εδώ και τόσες ημέρες έχει απασχολήσει και ανησυχήσει ολόκληρο τον κόσμο. Όλοι τους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και μέσα από τις αναρτήσεις τους δείχνουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του ουκρανικού λαού, που δοκιμάζεται έντονα αυτές τις μέρες.

Διαφήμιση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν αποφάσισε να χαλαρώσει με τα παιδιά της, τονίζοντάς μας ότι τελικά τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο στη ζωή μας και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που παίζει με τον γιο της γράφει:  «Σκεπτόμενη ότι η ζωή αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη το μυαλό ανατρέχει σε μικροχαρές της καθημερινότητας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και γι’ αυτό τίποτα δεν πρέπει να προσπερνάμε! Εύχομαι σύντομα το καλό να κερδίσει το κακό!»

Τέλος, η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram δείχνει την ίδια να χαλαρώνει κάτω από τα χέρια μιας αισθητικού, κάνοντας μια θεραπεία προσώπου.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Lizzo: «Είμαι χοντρή και μου αρέσει»

Cindy Crawford – Kaia Gerber: Ντυμένες ασορτί, μαμά και κόρη έκαναν βόλτες στο Παρίσι