in

Winnie Harlow: Εντυπωσιακή με animal print σύνολο

Το 27χρονο μοντέλο αποπνέει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ

Από τα εγκαίνια του «Revolve Social Club», στο Δυτικό Χόλιγουντ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 3/3, δεν θα μπορούσε να λείπει η Winnie Harlow. Από το πρώτο λεπτό που το 27χρονο, Καναδό-Τζαμαϊκανό μοντέλο έφτασε στην λαμπερή εκδήλωση, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του.

Διαφήμιση

Ντυμένη με ένα σέξι σύνολο σε animal print ζέβρας, η καλλονή επέδειξε το εντυπωσιακό κορμί της. Η μίνι φούστα άφηνε σε κοινή θεά τα καλλίγραμμα πόδια της και αγκάλιαζε τους γλουτούς της, ενώ το στράπλες top κολάκευε το ντεκολτέ της.

Η Winnie Harlow εκτόξευσε τη θηλυκότητά της, επιλέγοντας ασημένιες γόβες με χοντρό, ιδιαίτερου σχήματος τακούνι, οι οποίες έδεναν στους αστραγάλους της με λεπτό λουράκι. Η αστραφτερή, κομψή τσάντα χειρός ταίριαζε υπέροχα με το μοντέρνο outfit της, ενώ επιπλέον στιλ της χάριζαν τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου.

Είχε πιάσει τα μαύρα μαλλιά της σε μία τέλεια, χαμηλή αλογοουρά, αφήνοντας δύο παχιές τούφες μπροστά να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Η Winnie Harlow είναι το μοντέλο με τη λεύκη που αποδεικνύει περίτρανα ότι το διαφορετικό μπορεί να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Scott Disick: Η νέα του σχέση με την σωσία της Kylie Jenner

Φαίη Σκορδά: Μαγνητίζει τα βλέμματα με σικάτο δερμάτινο σύνολο