in ,

Αυτή είναι: Η γυναίκα με τα μεγαλύτερα οπίσθια στον κόσμο. Δοξάστε την!

Η Σάρα Μάσεϊ ζει στο Σικάγο και έχει μια ιδιαιτερότητα: διαθέτει τη μεγαλύτερη περιφέρεια στον κόσμο, ξεπερνώντας τα 2 μέτρα σε έκταση και λαμβάνει ειδικό επίδομα καθώς αντιμετωπίζει δυσκολίες στην μετακίνηση. Δε φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολία στο καμάκι, αφού αποκαλύπτει ότι οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας της την πέφτουν διαρκώς.

Η ίδια λέει πως τα οπίσθια της σχολιάζονται όπου κι αν πάει, είτε θετικά είτε αρνητικά, αλλά πλέον το έχει συνηθίσει και δε δίνει σημασία. Αυτό που ξαφνιάζει είναι ότι έχει καταφέρει να κάνει δύο παιδιά, δε διστάζει να κάνει φωτογραφήσεις με κοντά ρούχα και φυσικά ότι υπάρχουν πολλοί που τη φλερτάρουν.

Αντιμετωπίζει όμως και αρκετά προβλήματα σε απλές καθημερινές κινήσεις. Σπάει εύκολα καρέκλες, αναγκάζεται να περνάει τις πόρτες με πλάγια βήματα και χορευτικές κινήσεις, ενώ δε βρίσκει νούμερα στο μέγεθος της και τα παραγγέλνει όλα διαδικτυακά.

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα ήθελε να έχει έστω και λίγο μικρότερα οπίσθια, αλλά δε χάνει την περηφάνια της για τις καμπύλες της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral Video: Πράγματα που μας μαθαίνουν οι σκύλοι

Το ήξερες; Να γιατί οι γυναίκες φοράνε σουτιέν