in

Εξομολόγηση γυναίκας: «Εκδικήθηκα την κολλητή μου που τα είχε με τον άντρα μου με το φακελάκι στον γάμο της»

Εξομολόγηση γυναίκας: Η ιστορία της Νίκης

Διαφήμιση

Η Νίκη διηγείται την ιστορία της πως αντιμετώπισε την απιστία του άντρα της με την κολλητή της. Θα μπορούσε απλά να είχε σηκωθεί να φύγει αλλά επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο για να αντιμετωπίσει τη κατάσταση. Ακολουθεί η εξομολόγηση της:

Τους πηρα χαμπαρι ενα βραδυ στα μπουζουκια απο τον τροπο που κοιταζονταν. Δυο φορες πηγε τουαλετα εκεινη, πισω της και τις δυο φορες αυτος. Ειχε τοσο θρασσος η τυπισσα που ερχοταν και μου ελεγε πως το εκανε με τον νεο της ερωτα…δηλαδη τον αντρα μου. Όποτε ομως της ελεγα να τον φερει να τον γνωρισουμε, μου έλεγε ότι είναι παντρεμένος και δεν θέλει να εκτεθεί. Τέτοιο θράσσος!

Οταν καταλαβα οτι τα ειχε με τον αντρα μου ημουν ετοιμη να παω σπιτι της να τη βρισω. Είχα όμως το μωρό τότε, θήλαζα, φοβήθηκα μην κάνω καμια απερισκεψία επάνω στη θολούρα μου.

Όλοι με νόμιζαν για ζώον και ηλίθια που δεν καταλαβαίνει αλλά εγώ είχα το σχέδιό μου.

Πολύ σύντομα της εριξα απο διπλα τον νεο συναδελφο στη δουλεια μου. Ο τυπος μου την επεφτε και θα ειχα ενδωσει αν δεν ημουν πιστη. Τελικά την καλεσα μια μερα για φαγητο στο σπιτι και κάλεσα και εκείνον. Αυτος της την επεφτε κι αυτη ομως δεν εκανε πισω. Απο την αλλη ο αντρας μου εβραζε.

Εννοειται οτι ηταν θεμα χρονου να αφησει τον άντρα μου, αφου εβαλα κι εγω το χερακι μου που της ελεγα συνεχεια οτι ο τυπος ειναι κελεπούρι σωστό, ό,τι πρέπει για οικογενεια και να το προχωρήσει γιατί ο παντρεμένος δεν θα την εξασφαλίσει. Πραγματι χωρισε τον αντρα μου και συνεχισε με τον αλλον. Ο αντρας μου επεσε να πεθανει.

Συντομα η κολλητούλα παντρεύτηκε…λάβαμε και προσκλητήριο, αμε!

Εξομολόγηση γυναίκας: «Εκδικήθηκα την κολλητή μου που τα είχε με τον άντρα μου με το φακελάκι στον γάμο της»

Εξομολόγηση γυναίκας: Η μέρα του γάμου

Τη μέρα του γάμου της οχι μόνο πήγα, αλλά μια μέρα πριν ζήτησα διαζύγιο , της πήδηξα τον άντρα και μεσα στο φακελακι που της έδωσα στο γλέντι και που υποτιθεται είχα βάλει λεφτά, εγώ είχα βάλει φωτογραφίες του ενω κοιμόταν γυμνός δίπλα μου. Μάλιστα της ζήτησα να ανοίξει τον φάκελο αμέσως μόλις έφευγα από το γλέντι γιατί της είχα έκπληξη!

Ετσι…για να δει πως είναι να σου τινάζουν το σπιτι στον αέρα.

Καλο κουραγιο κολλητούλα και καλό ταξίδι με το έλκηθρο του Αη Βασίλη.

Πέρσι το εσερνα εγώ, φέτος εσυ!

ΝΙΑΟΥ!

Νίκη

Από singleparent.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τουρκία: Θρήνος για το σκύλο που έσωζε ζωές – Κατέρευσε το κτίριο στο οποίο επιχειρούσε. Φωτογραφίες

Το ζεύγος Κοκοβίκου έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έγινε ΠΛΟΥΣΙΟΣ