in

Khloe Kardashian: Σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, με σέξι φόρεμα, επέδειξε το ντεκολτέ της και «ζάλισε» τον ανδρικό πληθυσμό

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Όλα τα βλέμματα πάνω της τράβηξε η Khloe Kardashian την Τετάρτη 24/3, καθώς έφευγε από το πολυτελές εστιατόριο Nobu, το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή πόλη Malibu του Λος Άντζελες.

Κάνοντας αυτή την σέξι εμφάνιση, η 37χρονη, Αμερικανίδα σταρ πήρε, κατά κάποιον τρόπο, την εκδίκησή της από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της τρίχρονης κόρης της, Tristan Thompson, o oποίος όταν διατηρούσαν ακόμα δεσμό, την απάτησε με την Maralee Nichols και, μάλιστα, την άφησε έγκυο. Ο άσος του ΝBA έχει πλέον έναν γιο με την personal trainer.

H Khloe Kardashian φρόντισε να εντυπωσιάσει τους πάντες στη βραδινή της έξοδο, επιλέγοντας να φορέσει ένα τζιν, μίνι φόρεμα, το οποίο άφηνε σε κοινή θεά τα καλλίγραμμα πόδια της.

Διαφήμιση

Το τολμηρό ρούχο, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V, κολάκευε το στήθος της και τη λεπτή μέση της.

Η Κhloe ολοκλήρωσε το σικ ντύσιμό της με ένα μακρύ παλτό και ένα ζευγάρι hot, ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Λάμψη της χάριζαν τα χρυσά σκουλαρίκια-κρίκοι και στιλ τα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Όσον αφορά το hair styling, είχε πιάσει τα ξανθά μαλλιά της σε μία ψηλή αλογοουρά, τονίζοντας έτσι τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Khloe Kardashian: Κυκλοφόρησε χωρίς σουτιέν και ξετρέλανε τους περαστικούς

ivanna Toynh Βιντεο απαντηση

Ιωάννα Τούνη: ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ; Γιατί ψάχνουν ξανά το ροζ video οι χρήστες στο internet; Viral Βιντεο