in

Γουάντα Νάρα: Λίγο πριν το μαγιό – Ουρλιάζουν οι καμπύλες που δεν μπορεί να κρύψει το σακάκι


Η Γουάντα Νάρα σε υπέροχη φόρμα και πάντα σούπερ σαγηνευτική, τρελαίνει με τις καμπύλες της στο instagram!

Ως συνήθως, η Wanda Nara επιβεβαιώνει τον εαυτό της με κάθε ανάρτηση που κάνει στο instagram ως μια από τις πιο σέξι καλλονές των κοινωνικών δικτύων.

Τα τελευταία χρόνια, η Αργεντίνα μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer έχει ξεπεράσει κατά πολύ την ιδιότητά της ως WAG ( wives and girlfriends of high-profile sportsmen), και έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο σύμβολο θηλυκότητας

Διαφήμιση

Η απόδειξη για όλο αυτό είναι τα περισσότερα από 16 εκατομμύρια των ακόλουθων που διαθέτει στο Instagram και την καθιστούν σε μεγάλο βαθμό μία από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του αγαπημένου social media της νεολαίας.

Επιπλέον, αυτή την περίοδο Wanda Nara έχει επανασυνδεθεί με τον Mauro Icardi, μετά τον χωρισμό το περασμένο φθινόπωρο που φαινόταν οριστικός και δείχνουν και οι δύο να ζούνε μία εξαιρετική περίοδο!

H Γουάντα Νάρα παράλληλα είναι παρουσιάστρια του Masterchef στην Αργεντινή ενώ με τις δημοσιεύσεις της στο διαδίκτυο δείχνει να είναι πανέτοιμη για το καλοκαίρι, που θα τη βλέπει πάντα ως την απόλυτη πρωταγωνίστρια, με εικόνες που θα ανεβάσουν απίστευτα τις θερμοκρασίες.

Είμαστε σίγουροι ότι η Νάρα θα δώσει σόου τους καλοκαιρινούς μήνες στα social και το διαδίκτυο δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από αυτήν!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Αρθρα για Φεντερικα Ναρτζι

Φεντερίκα Νάρτζι: Η WAG που πρέπει αν δεις – Λίγο πριν βάλει το μαγιό δοκιμάζει εσώρουχα στο μπαλκόνι

Τέγκαν Γούντφορντ: Η γυναίκα του Τζέιμς Κόρτνεϊ μισεί τα σουτιέν, αλλά λατρεύει να βγάζει selfie φωτογραφία