in

Κατερίνα Καινούργιου: Δάκρυσε on air – «Είμαι ακατάλληλη για αυτή την εκπομπή»

Η παρουσιάστρια διαφώνησε με μία κίνηση των συνεργατών της και θα λέγαμε ότι έχει δίκιο

Τον πρόωρο χαμό του Πάνου Νάτση θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος. Ο μόλις 31χρονος ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1 και ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.45, όταν η μηχανή, στην οποία επέβαινε ο Πάνος Νάτσης, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του, Διονυσίας Γεωργιάδου. Η νεαρή κοπέλα έσπευσε να μπει μέσα στην πολυκατοικία, χωρίς να κάνει καμία δήλωση. Τα συγκεκριμένα πλάνα θύμωσαν την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διαφώνησε πλήρως με την απόφαση να στείλουν τηλεοπτικό συνεργείο στο σπίτι της γυναίκας, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Διαφήμιση

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν… Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα, την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδελφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένη, η παρουσιάστρια του ALPHA.

Στη συνέχεια, τα συναισθήματά της την κυρίευσαν, λέγοντας on air και με δάκρυα στα μάτια: «Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μίας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Super Κατερίνα»:

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή και πανέμορφη στον τελικό του DWTS

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς