in

Κατερίνα Λιόλιου: Σάλος στο instagram. Προμοτάρει αδιανόητη αφισορύπανση με την αφεντομουτσουνάρα της

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να γλυτώσουμε από την αφισορύπανση στην Ελλάδα ή τουλάχιστον να μπουν νόμοι και κανόνες και οι περισσότεροι να τους τηρούν, τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα!

Στην επαρχία βέβαια και στα μικρά χωριά, τα πανηγύρια προμοτάρονται μόνο με έναν τρόπο! Με την παραδοσιακή αφίσα στις κολώνες της ΔΕΗ που αποτελεί ξεκάθαρη αφισορύπανση με βάση τον νόμο 2147.

Η Κατερίνα Λιόλιου Παρασκευή Σάββατο εμφανίζεται στο Romeo, Κυριακή στο x-factor και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας ανάλογα τη ζήτηση, πηγαίνει επαρχία για τα κλασικά εξτραδάκια!

Διαφήμιση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φροντίζει να προωθεί τις εμφανίσεις που κάνει στην επαρχία, αφού θα πρέπει να ενημερώνονται οι ακόλουθοι! Και καλά κάνει!

Έχει μεγάλο κοινό και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τη δουν και να διασκεδάσουν μαζί της!

Αυτό όμως που δεν κάνει καλά είναι από τη στιγμή που κάποιοι αφισορυπαίνουν και βρωμίζουν τις παραλίες και τους κεντρικούς δρόμους για να προμοτάρουν την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου, να συμμετάσχει και η ίδια σε αυτό, κοινοποιώντας τα συγκεκριμένα βίντεο και φωτογραφίες όπως το πιο κάτω στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Αδιανόητη αφισορύπανση και εικόνα από την Ελλάδα που οι περισσότεροι θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας, της ασυδοσίας και του κάνω ότι θέλω, όπου θέλω και την Ελλάδα του ξέρεις ποιος είμαι εγώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανέβασε νέο βίντεο και υποδέχτηκε τα… λιγούρια! Φωτογραφία

Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση Γιόκ: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ταΐζει το Σπύρο Μαρτίκα παγωτό στο στόμα. Viral video