in

GNTM – Βίκυ Καγιά: Θα επέλεγε την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων;

Ειλικρινής η fashion expert και παρουσιάστρια

Oι προετοιμασίες για το νέο κύκλο του GNTM τρέχουν, με την Βίκυ Καγιά, η οποία θα έχει τη θέση του κριτή, να αποκαλύπτει πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου και πως για τα άτομα, που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή, γίνονται ακόμα δοκιμαστικά. Ο μόνος κριτής που «έχει κλειδώσει» είναι ο γοητευτικός Γιώργος Καράβας. Όπως υποστήριξε, μάλιστα, στην κριτική επιτροπή πιθανόν θα δούμε πρόσωπα που δεν έχουμε δει ξανά στην τηλεόραση!

Όταν η διάσημη παρουσιάστρια ρωτήθηκε αν θα ήθελε ως κριτή στο ριάλιτι μοντέλων του STAR την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Έλενα Χριστοπούλου, δεν δίστασε να πει πως θα απέρριπτε και τις δύο.

«Δεν θα επέλεγα ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, θα προτιμούσα κάποιον από τα παλιά Next Top Model, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, Τάσος Σωφρονίου. Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι, αλλά αυτό νιώθει» σημείωσε η Βίκυ Καγιά, παραχωρώντας δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Διαφήμιση

Για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία επίσης δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στο GNTM, τόνισε: «Είναι ένα project που η Ζενεβιέβ αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει όπως το θέλει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει τις αποφάσεις που θέλει για τη ζωή του και έχει το δικαίωμα να εκνευριστεί και να πει κάτι παραπάνω, δεν το βρίσκω κακό. Και εγώ έχω αυτό το δικαίωμα. Εμένα το κουτσομπολιό είπε ο ένας, είπε ο άλλος δεν με αφορά, γιατί σέβομαι πάρα πολύ τον παράγοντα άνθρωπο. Μπορεί η γυναίκα (Ζενεβιέβ) να έχει στεναχωρηθεί για κάτι, δεν ξέρω, δικαίωμά της. Δικαίωμα του καθενός».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: ΕΠΟΣ. Η Ελένη από πίσω. Γύρισε, στήθηκε ,το έπιασε και το έδειξε. Η αδιανόητη φωτογραφία

Εκπομπή στην τηλεόραση θέλει να παρουσιάσει η Χριστίνα Μπόμπα – Τα αιχμηρά σχόλια του Κώστα Τσουρού