in

Τομ Κρουζ Τζον Τραβόλτα ΠΝΙΓΟΥΝ το ΚΟΥΝΕΛΙ: Η κρυφή ερωτική σχέση που κρατά 30 χρόνια

Οι καυτές αποκαλύψεις του αμερικάνικου περιοδικού Star πριν λίγα χρόνια είχαν φωτιά στα μπατζάκια των δύο ηθοποιών. Κατά καιρούς υπάρχουν φήμες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των δύο χολιγουντιανών σταρ, όμως αυτή τη φορά το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star «κάρφωσε» τους δύο ηθοποιούς με ένα αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο που τιτλοφορείται «Τομ & Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό».

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κρυφή ομοφυλοφιλική σχέση του Τζον Τραβόλτα και του Τομ Κρουζ που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τραβόλτα έδειξε το ενδιαφέρον του για τον όμορφο «Πρωτάρη», όταν τον είδε στην πρώτη του ταινία «Οι ερωτικές μπίζνες ενός πρωτάρη».

Διαφήμιση

Τότε λέγεται ότι ο Τραβόλτα προσκάλεσε τον Κρουζ να τον συνοδεύσει σε μια ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον. Συγκεκριμένα, και οι δύο βρέθηκαν σε μία σχολή Σαϊεντολογίας όπου πέρασαν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα.

Πηγή του Star ισχυρίζεται πως εκείνη η απόδραση «άλλαξε εντελώς τη ζωή του Τομ, αν όχι και του Τραβόλτα», ενώ συμπληρώνει ότι η πρώτη γνωριμία των δύο έγινε αρχικά σε ένα δείπνο σε ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και μετά προέκυψε η απόδραση στο Όρεγκον.

Το δημοσίευμα συνεχίζει τονίζοντας πόσο καταλυτική ήταν αυτή η γνωριμία για τον Τομ Κρουζ ο οποίος μέσω του Τραβόλτα μυήθηκε στην Σαϊεντολογία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαντόνα: Τον παρακάλαγε να την… Όταν φώναζε στον Νάιλ Ρότζερς «γιατί δεν με πηδ@ς». Ο λόγος που δε το έκανε

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανέβασε νέο γυμνό βίντεο, πληρώθηκε και έφυγε για διακοπές. ΖΩΑΡΑ