in

Την έχει για…πρωινό: Η Νίκι Μινάζ έχει μια ολόκληρη Κιμ Καρντάσιαν στα οπίσθια της. Φωτογραφία


Η Νίκι Μινάζ έχει περάσει για ακόμα μία φορά το παράκανε με το εκκεντρικό της όλης της εμφάνισης. Για την ακρίβεια, το στυλιστικό της ξεπέρασε τα όρια του εκκεντρικού και πέρασε στο στάδιο του απόλυτου κιτς.

Ο λόγος; Το εσώρουχό της που βρέθηκε για ακόμα μία φορά σε πρώτο πλάνο και επισκίασε τις όποιες φωνητικές δυνατότητες μπορεί η τραγουδίστρια να διαθέτει.

Η τραγουδίστρια σε παλαιότερη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας κάθε άλλο παρά εκθαμβωτική ήταν. Με ροζ περούκα και ολόσωμη φόρμα disco μπάλα κατάφερε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Όχι, αυτό δεν ήταν το χειρότερο.

Διαφήμιση

Η πίσω όψη της εν λόγω φόρμας ήταν διάφανη, με το μαύρο στρινγκ της τραγουδίστριας να κάνει την εμφάνισή του κάνοντας μας να πιστεύουμε πως ο μόνος λόγος που η Μινάζ υπάρχει ακόμα στο προσκήνιο είναι τα… πρόσθετα οπίσθιά της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σύλβια Δεληκούρα – Τα είπε όλα σε μία πρόταση: Αν έχουμε κάτι κοινό οι γυναίκες, αυτό είναι η…

50 αποχρώσεις… της φιλίας ή κάτι άλλο; Όταν Ντακότα Τζόνσον και Κάρα Ντελεβίν περπατούσαν χέρι-χέρι