in

Alessandra Ambrosio: Με ροζ φόρεμα και σκίσιμο μέχρι τον αφαλό. Σηκώνει το πόδι να δέσει το παπούτσι και μοιράζει υπογλώσσια

αλεσαντρα αμπροσιο

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο αφού πέρασε αρκετές ημέρες η Σερβία και το Μαυροβούνιο ταξίδεψε για τη Βενετία όπου και συνεχίζει τις διακοπές με την παρέα της. Αφορμή βέβαια στάθηκε το 79ο φεστιβάλ της Βενετίας οπου δίνει το παρόν!

Το όμορφο μοντέλο έκανε βόλτα και με γόνδολα αλλά μπήκε και σε ένα πολυτελές ταχύπλοο ταξί για να μεταφερθεί σε βραδινό γεύμα! Φόρεσε μία όμορφη ροζ τουαλέτα με εντυπωσιακό σκίσιμο που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της!

Φωτογραφήθηκε, περπάτησε, διασκέδασε υπέγραψε μέχρι και αυτόγραφα σε μικρές φίλες όμως με ένα στόρι που δημοσίευσε η ίδια στο instagram έδειξε και την πραγματική εικόνα πίσω από αυτά που βλέπουμε!

Διαφήμιση

Κάποια στιγμή, όπως σχολίασε σε δημοσιογράφο, χρειάστηκε να βγάλει τα παπούτσια της για να ξεκουραστούν τα πόδια της και όταν χρειάστηκε να τα ξαναφορέσει απλά σήκωσε το πόδι στον τοίχο και έδεσε το λουράκι!

Γυναίκα λάστιχο η Alessandra Ambrosio και η γυμναστική που κάνει συστηματικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι την έχει βοηθήσει σε αυτό

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Κώστας καραφώτης

Κώστας Καραφώτης: Παραλίγο να τον σκοτώσω. Το περιστατικό που θα τον στιγμάτιζε για πάντα

Ζωή Λάσκαρη: Τότε που….. Μου έκαναν ενέσεις και δεν µε πιάνανε, ήθελα να αυτοκτονήσω