in

GNTM – Βάσω Βιλέγκας: Διαφημίζει σέξι, μοβ συνολάκι και «κολάζει» με το βαθύ ντεκολτέ της

Δες τις φωτογραφίες του εντυπωσιακού μοντέλου στο Instagram

Γνωρίσαμε την πανέμορφη Βάσω Βιλέγκας μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Εκεί, από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για το έντονο ταπεραμέντο και τις τέλειες αναλογίες της. Σήμερα, ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά πάνω από 59.100 followers, ενώ ανοδική είναι και η πορεία της στο μόντελινγκ, με αρκετές γνωστές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων να επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους.

Και την Τετάρτη 25/5, η μελαχρινή καλλονή ξεσήκωσε το Instagram, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα σέξι, μοβ συνολάκι και είναι… σκέτος πειρασμός.

Διαφήμιση

Το crop top με τα φαρδιά μανίκια αναδεικνύει το ντεκολτέ της, αφήνοντας σε κοινή θέα τη λεπτή μέση της, και η μίνι, παιχνιδιάρικη φούστα της εξιτάρει την ερωτική φαντασία του ανδρικού πληθυσμού, με την ίδια να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ.

«Καλοκαίρι» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της. Η Βάσω Βιλέγκας προχώρησε στην εν λόγω ανάρτηση θέλοντας να διαφημίσει το υπέροχο συνολάκι γνωστής εταιρείας, το οποίο φορά. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω! Ό,τι και να φορέσει το κορίτσι, ξέρει να το αναδείξει, αφού έχει όλο το «πακέτο»!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Το μαύρο φόρεμα με το σούπερ σέξι σκίσιμο της Βίκυς Κουλιανού ξεσήκωσε το Instagram

Josephine Wendel: Σέξι, απελευθερωμένη και με μπικίνι, ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή μουσική περιοδεία της και εκτοξεύει τη θερμοκρασία