in

Βάσω Βιλέγκας: Σου εξηγεί με φωτογραφίες τι θα πει ΛΑΤΙΝΑ. Ό,τι καλύτερο έχει βγει απο το GNTM και τα ριάλιτι ever

Τύφλα να’ χουν οι Βραζιλιάνες μπροστά στη Βάσω Βιλέγκας!

Το μοντέλο που ξεχωρίζει για την εξωτική ομορφιά της, αφού έχει καταγωγή και από τη Βενεζουέλα, δεν λέει να σταματήσει τις πόζες.

Διαφήμιση

Η 29χρονη καλλονή όσο πλησιάζουμε στις γιορτές είπε να πάρει και τις ανάλογες στάσεις για να σε κολάσει με την πίσω κίνηση και τα μπαλκόνια της.

Άλλωστε το καλοκαίρι τα είδαμε όλα μαζί της. Τη μία τινάζοντας σκυφτή την πετσέτα της, την άλλη ποζάροντας με λάγνο βλέμμα με το μαγιό της. Και αν δεν σου φτάνει μόνο αυτό, θυμήσου ότι την πρωτοείδες στο «Next Top Model» του ΑΝΤ1, αλλά και στα Playmate 2011.

Με διαφορά είναι ό,τι πιο μπροστά έχει βγει απο το ριάλιτι μοντέλων GNTM ever.

Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι έγινε περισσότερο γνωστή όχι για τις δουλειές της στο μόντελινγκ αλλά για την αδυναμία της στους ποδοσφαιριστές. Με το Σάββα Γκέντζογλου μάλστα έφτασαν κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας αλλα κουφέτα δε φάγγαμε.

Ένας από τις κατακτήσεις της ήταν και ο Σωτήρης Νίνης που, όπως καταλαβαίνεις, χάρηκε τα ελέη της. Το ήξερες;

Οπότε καταλάβατε γιατί ο Σωτήρης Nίνης δεν ξαναπαίξε ποτέ μπάλα μετά το 2004 στο επίπεδο που όλοι περιμέναμε από αυτόν τον ταλαντούχο παιχταρά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ο σεφ Βασίλης Παναγόπουλος μαγειρεύει για το Koolnews – Σαλάτα με ρόκα, μαρούλι & cottage

Ντάνι Μινόγκ: Πώς είναι σήμερα στα 50 η αδερφή της Κάιλι Μινόγκ