in

Χάιντι Κλουμ: Ποιες 900 θερμίδες; Έξαλλη αν’εβηκε στη ζυγαριά και έκραξε τα fake news

Το διάσημο supermodel Heidi Klum αντέδρασε έξαλλα στα fake news που κυκλοφορούν περί της δίαιτας της, ισχυριζόμενα ότι τρώει μόνο 900 θερμίδες την ημέρα. Σε μία πρόσφατη δήλωση της, το μοντέλο από τη Γερμανία εξέφρασε την απογοήτευσή της για την έλλειψη πραγματικής δημοσιογραφίας, καθώς και για τις επιβλαβείς συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτές οι ανακριβείς πληροφορίες.

«Κάποιος με ρώτησε πόσο ζυγίζω και ανέβηκα στη ζυγαριά και του έδειξα πόσο ζυγίζω. Δεν ξέρω. Οι άνθρωποι απλά βάζουν τα πράγματα μαζί και γράφουν ένα σωρό βλακείες, και είναι πραγματικά λυπηρό γιατί δεν υπάρχει πια πραγματική δημοσιογραφία», είπε το μοντέλο, προσθέτοντας πόσο επικίνδυνο είναι όταν ένας άνθρωπος αρχίζει να γράφει ιστορίες από το μυαλό του και οι άλλοι τις υιοθετούν και τις ακολουθούν.

Το supermodel επισήμανε ότι αυτές οι λανθασμένες πληροφορίες μπορεί να είναι πολύ επιβλαβείς, καθώς οι άνθρωποι τις διαβάζουν, τις σκέφτονται και, ενδεχομένως, τις ακολουθούν. Όσο για το βάρος της, η ζυγαριά δείχνει κάτι ανάμεσα στα 62 και 63 κιλά.

Διαφήμιση

Το περιστατικό αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για προσοχή και επικρίνει την ελαφρότητα με την οποία διαδίδονται ανακριβείς πληροφορίες και φήμες, που μπορούν να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιβάνα Σπάνοβιτς: Πήρε το χρυσό στο στίβο στο παγκόσμιο, έβαλε το μαγιό και έφυγε

ναυσικα παναγιωτακοπουλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Selfie φωτογραφίες με ροζ μαγιό