in

Γουάντα Νάρα: Αλληθωρισε όλη η 11άδα της PSG με την πίσω όψη της. Πάλι σέλφι στον καθρέφτη, πάλι χωρίς ρούχα

Η Wanda Nara έχει μία ιδιαίτερη σχέση θα λέγαμε με τους ποδοσφαιριστές και κυρίως με τους συμπαίκτες των συντρόφων της, αφού σχεδόν όλοι την ακολουθούν στα social media και κυρίως στο instagram!

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η σχέση με τον νυν άντρα της Μάουρο Ικάρντι, κατά τα άλλα φίλο του πρώην άντρα της επίσης ποδοσφαιριστή Maxi Lopez!

Διαφήμιση

H Wanda ο Μάξι και ο Μάουρο βρέθηκαν ταυτόχρονα στην ίδια πόλη στην Ιταλία και η συνέχεια είναι γνωστή. Η Γουάντα Νάρα χώρισε τον Maxi Lopez και παντρεύτηκε τον Μάουρο Ικάρντι. Τρία παιδιά με τον Μάξι δύο με τον Ικάρντι.

Μάνα 5 παιδιών στα 35 της με ένα κορμί αψεγάδιαστο. Βοηθάει βλέπεις και η καταγωγή της! Τα γονίδια από τη Λατινική Αμερική έχουν βάλει το χεράκι τους και κρατάνε στη θέση τους αυτά που πρέπει για να φαίνεται εντυπωσιακή!

Οι αγαπημένες της φωτογραφίες είναι στον καθρέφτη όταν δεν φοράει ρούχα.

Παίρνει μάλιστα μία συγκεκριμένη πόζα, η οποία θα πρέπει να πάρει στο Instagram το όνομά της, όπου κάνει ένα κοντινό στο πρόσωπο και πίσω σε τρία τέταρτα εμφανίζεται το υπόλοιπο σώμα! Αυτό το χωρίς ρούχα!

Μάλιστα Επειδή οι πρώτοι που άρχισαν να κάνουν like σε αυτές τις φωτογραφίες ήταν οι συμπαίκτες του Ικάρντι στην Paris saint-germain, την ομάδα που αγωνίζεται και επειδή όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, έχει δώσει ρητή εντολή στη Wand Nara να τις ελαττώσει

Εμείς βρήκαμε όμως μία σας τη φέρνουμε εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μύρισε Άνοιξη με το αέρινο φλοράλ φόρεμα της παρουσιάστριας

Μαρία Κορινθίου: Περιτριγυρισμένη από λουλούδια, φέρνει την άνοιξη και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν