in

GNTM: ΜΟΝΤΕΛΟθύελλα 10 μποφόρ. Η Βάσω Βιλέγκας με ανοιχτά τα πόδια και μαγιό σε ιστιοπλοϊκό. Βίρα τις άγκυρες


Σκαφάτη σε ιστιοπλοϊκό η Βάσω Βιλέγκας με ανοιχτά πόδια και ολόσωμα μαγιό διαλύει το Instagram!

Τύφλα να’ χουν οι Βραζιλιάνες μπροστά στη Βάσω Βιλέγκας! Το μοντέλο που ξεχωρίζει για την εξωτική ομορφιά της, αφού έχει καταγωγή και από τη Βενεζουέλα, δεν λέει να σταματήσει τις εξορμήσεις στην θάλασσα τις παραλίες και τις καuτές πόζες.

Η λατίνα καλλονή που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από το Next Top Model Ελλάδας τότε που έπαιζε στον ΑΝΤ1, είναι ένα μοντέλο που έχει διαγράψει τη δική της πορεία τόσα χρόνια στην Ελληνική Showbiz.

Διαφήμιση

Η 30χρονη ανέβηκε σε σκάφος και είπε να πάρει και τις ανάλογες στάσεις για να σε κολάσει με τα oπίσθια και το στήθoς της αλλά και τα ανοιχτά της πόδια.

Τη μία σκύβοντας προς την κάμερα και ποζάροντας με λάγνο βλέμμα με το μαγιό της και την άλλη να κάθεται στο ιστιοπλοϊκό και να ανοίγει τα πόδια.

Και αν δεν σου φτάνει μόνο αυτό, θυμήσου ότι την πρωτοείδες στο «Next Top Model» του ΑΝΤ1, αλλά και στα Playmate 2011.

Μάλιστα, θα έλεγε κανείς ότι έγινε περισσότερο γνωστή όχι για τις δουλειές της στο μόντελινγκ αλλά για την αδυναμία της στους ποδοσφαιριστές. Ένας από τις κατακτήσεις της ήταν και ο Σωτήρης Νίνης που, όπως καταλαβαίνεις, χάρηκε τα ελέη της. Μετά ακολούθησε ο Σάββας Γκέντσογλου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Πρώτα άρχισε τα κοντινά από μπροστά και μετά τα ΖΟΥΜ από πίσω. Η φωτογραφία με μαγιό που ζούμαρε στο σωστό σημείο

Viral Βίντεο: Ξανά και ξανά το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκουνμπο που τρέλανε το ΟΑΚΑ