in

ΣΑΣΜΟΣ: Η κόρη του Καραπάνου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, τραγουδάει Eurovision

Η τραγουδίστρια Ιωάννα Γεωργακοπούλου έγινε γνωστή αφού κέρδισε το The Voice Of Greece πριν από 2 χρόνια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Ο μπαμπάς της, Λάζαρος Γεωργακόπουλος είναι ηθοποιός και φέτος παίζει στην τεράστια επιτυχία της τηλεόρασης του Alpha, ο Σασμός!

Στο συγκεκριμένο serial υποδύεται έναν κακοποιό ο οποίος είναι φυλακισμένος με βαριά εγκλήματα και έχει έναν γιο 35 ετών τον οποίο και αναζητά. Όσο βρισκόταν μέσα στη φυλακή ο Αστέρης Σταματάκης ο Καραπάνος τον είχε υπό την προστασία του!

Διαφήμιση

Το ταλέντο στην οικογένεια Γεωργακοπούλου περισσεύει. Ο Καραπάνος είναι από τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς και το ίδιο μπορούμε να πούμε για την κόρη του Ιωάννα, η οποία είναι επίσης ιδιαίτερα αγαπητή και ταλαντούχα.

Χθες το βράδυ η Ιωάννα, συμμετείχε σε ένα event με τραγούδια της Eurovision και όπως μπορείτε να δείτε στις δημοσιεύσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το διασκέδασε με την καρδιά της και το απόλαυσε στο έπακρο.

Όπως έχει δηλώσει λίγο παλαιότερα η Eurovision είναι κάτι το οποίο θα ήθελε να κάνει και πραγματικά νομίζουμε ότι το προφίλ της και η φωνή της ταιριάζουν γάντι σε αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό.

Δες τη να τραγουδάει Lena – Satellite (Νίκη της Γερμανίας 2010)

Και Έλενα Παπαρίζου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Καταπέλτης η Μίνα Ορφανού: Τοποθετείται για την υπόθεση της τρανς που εκδιώχθηκε από συσσίτιο εκκλησίας

Μπέσσυ Αργυράκη: Η συγκίνηση για τον χωρισμό της κόρης της και η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα