in

Devin Brugman: Αν τη δεις για μπάνιο, κάνε αναπάντητη – Το καλύτερο μαγιό αποκαλύπτεται

Αν είσαι τυχερός θα πετύχεις μια τέτοια περίπτωση στην παραλία. Αν είσαι άτυχος και ζεις στην Αθήνα, τότε απόλαυσε την Devin Brugman από τις εικόνες στο koolnews.

Μια βόλτα σε αθηναϊκή παραλία είναι πάντα ωραία, αλλά όχι τόσο ωραία όσο θα ήταν πιθανότατα σε κάποιο ελληνικό νησί ή σε παραλία στην Ιταλία και την Ισπανία για παράδειγμα.

Κακά τα ψέμματα, δεν πας σε μια παραλία μόνο για να ρίξεις τις βουτιές. Αυτό είναι που σε φέρνει στην αμμουδιά, αλλά επειδή το θεωρείς δεδομένο, αναζητάς και άλλα πράγματα. Όπως να χορτάσει το μάτι σου από ωραίες γυναίκες. Η Devin Brugman είναι μια τέτοια.

Διαφήμιση

Είναι και πολλά περισσότερα, αφού δεν μιλάμε για μια απλή κοπέλα. Πληθωρική στο φουλ και με άγριες διαθέσεις κάθε φορά. Όπως κάθε κοπέλα σαν κι αυτή, που σέβεται τον εαυτό της, η Devin Brugman ζει μεταξύ Λος Άντζελες και Μαϊάμι, κυκλοφορεί αποκλειστικά στις εκεί παραλίες και όσοι την βλέπουν αντικρύζουν ένα κορμί όνειρο.

Στήθος και οπίσθια είναι στην ωραιότερη μορφή που έχεις φανταστεί και τα μπικίνι της λειτουργούν για την περαιτέρω ανάδειξη τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ρούλα Κορομηλά: Ματιές στο παρελθόν. – Το κόκκινο μαγιό με τον Σνούπι που έγινε viral

Πόπη Μαλλιωτάκη: Έχωσε το δάχτυλο στο νεφρό από το Photoshop και έγινε Viral – Φωτογραφία