in

Μαρία Λέκα: Ταξιδεύει μπίζνες με χαβιάρια και σαμπάνιες. Έχει πιασει το νόημα. Από το ριάλιτι κ τη Λάρισα στον Πύργο Ντόναλντ Τραμπ

Το νόημα της ζωής φαίνεται ότι έχει εντοπίσει η Μαρία Λέκα. Η κοπέλα από τη Λάρισα που δηλώνει Fashion Designer και έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο My style Rocks του 2008, το ριάλιτι της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ταξιδεύει τον κόσμο και τους ακόλουθους στα soial μαζί.

Όπως έχουμε ξαναγράψει από αυτή τη στήλη, η Μαρία Λέκα έχει τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχουμε δει σε παίκτη που συμμετείχε σε ριάλιτι στην τηλεόραση.

Διαφήμιση

Οι πιο πάνω φωτογραφίες αποδεικνύουν το πώς μπήκε στο παιχνίδι και οι υπόλοιπες το πώς είναι σήμερα!

Η Μαρία Λέκκα έχει καταφέρει και έχει αρκετές χιλιάδες ακόλουθους στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό. Μαλδίβες Ντουμπάι και τώρα Νέα Υόρκη!

Μάλιστα στη Νέα Υόρκη όπως μπορούμε να δούμε και στα Story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ταξιδεύει Business class.

Δοκίμασε χαβιάρι και σερβιρίστηκε με σαμπάνια μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου ενώ το επόμενο Story από το Μεγάλο μήλο ήταν από τον Πύργο Trump!

Περισσότερες πληροφορίες δε μας έχει δώσει αναφορικά με το λόγο του ταξιδιού αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μας ενδιαφέρει κιόλας.

Δείχνει να έχει πιάσει το νόημα της ζωής.

Ταξίδια δημοσιεύσεις στο insta και Άγιος ο Θεός!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μεγάλη Στεναχώρια: Ρία Τσίγα – της χάκαραν το λογαριασμό στο Instagram κ είμαστε να σκάσουμε

Ποια ΟΠΙΣΘΙΑ; Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο χωρίς ΣΟΥΤΙΕΝ χαρίζει Αδιανόητο Side Boobs