in

Gntm: Η Μαίρη Βιτινάρος χωρίς σouτιέν σου δείχνει με μία φωτογραφία γιατί την έφεραν άρον-άρον από την Αμερική για το ριάλιτι

Η Μαίρη Βιτινάρος ήρθε για να κλέψει τις εντυπώσεις από το φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας και είναι δεδομένο ότι τα έχει ήδη καταφέρει!

Η καλλονή γεννήθηκε στην Αυστραλία, οι γονείς της είναι και οι δύο Έλληνες και οι παππούδες της επίσης. Είναι Ελληνίδα 100% τρίτης γενιάς!

Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και τα τελευταία χρόνια κινείται κυρίως Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και έχει κάνει συνεργασία με αρκετά μεγάλα brands!

Διαφήμιση

Ένα αφιέρωμα που κάναμε στο koolnews και ζητήσαμε από την παραγωγή του gntm να τη φέρει στην κριτική επιτροπή ήταν αρκετό για να ανοίξει ο δρόμος! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερα πολλές συστάσεις για να καταλάβεις την αξία της ως μοντέλο!

Αρκεί να δεις κάποιες φωτογραφίες της που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως αυτή η φαινομενικά απλή κοπελίτσα που μοιράζεται τις όμορφες στιγμές που περνάει στην Ελλάδα μέσα από το Instagram μεταμορφώνεται σε ένα μοντέλο παγκόσμιας κλάσης!

Εμείς πήραμε δύο τελευταίες δημοσιεύσεις και μπορείς να δεις αυτές τις όμορφες φωτογραφίες εδώ! Η Μαίρη Βιτινάρος ήρθε για να διδάξει τα μοντέλα να ποζάρουν και να μας πάρει τα μυαλά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Ρώτησαν Ολλανδή ΖΩΝΤΑΝΑ πώς περνά στην Αθήνα και μόνο που δε ξίνισε τα μούτρα

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Έδιωξαν έγκυο γιατί έληγε η βάρδια και έχασε το μωρό