in

«Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη: Πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στο MEGA

Πόσα μπορούν να συμβούν σε μία νυχτερινή έξοδο; Στο «Night Out» όλα.

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 23:40, το «Night Out» κάνει πρεμιέρα στο MEGA. Η νέα, ψυχαγωγική εκπομπή με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη είναι γεμάτη περιπέτειες, extreme καταστάσεις και προσωπικές εξομολογήσεις.

Διαφήμιση

Σε κάθε επεισόδιο, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται έναν καλεσμένο και τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Όλα ξεκινούν με αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα.

Στο «Night Out» όλα είναι αλλιώς. Σκηνικό, πλατό και αναπαυτικές πολυθρόνες δεν υπάρχουν. Μόνο διάθεση για διασκέδαση χωρίς όρια. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος στο «Night Out»;

Δείτε το τρέιλερ:

Συντελεστές
Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου
Executive Producer: Make it productions
Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Emma Roberts: Ποζάρει με σέξι ροζ μπικίνι, γιορτάζοντας την ελευθερία της

Salma Hayek: Σέξι εμφάνιση σε ’50 Shades Of Grey’ βίντεο