in , ,

Το Τατουαζ: Πάει για 60% τηλεθέαση απόψε ο ALpha tv. Μάθε γιατι

Το Τατουάζ

Φτάσαμε επιτέλους στη μέρα που όλοι εσεις που βλέπετε το τατουαζ περιμένατε.
Μετα την ανακοίνωση οτι το Τατουαζ δε θα συνεχισει του χρόνου οχι μονο στον Alpha tv αλλα πουθενα και θα ολοκληρωθεί φετος οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ολα παίρνουν την τελική του τροπη.
Το σηριαλ έχει απίστευτες εξελίξεις και θα παει για 60% τηλεθέαση και όσοι παρακολουθουν ξέρουν το λόγο. ΛΟΙΠΟΝ μάθε οτι Σημερα…
Η αναχώρηση της Μάρθας για τον Πειραιά, με σκοπό να ανακαινίσει το σπίτι επιβεβαιώνει τους φόβους του Παύλου πως αυτή τη φορά η Μάρθα θα φύγει για τα καλά από την Αίγινα.
Το τραύμα της Τατιάνας είναι διαμπερές και ο Σέκερης με την Αθηνά τρέχουν στο πλάι της. Η Όλγα, βαθιά πληγωμένη από την απουσία της Λήδας, ξεσπά στον Στέφανο. Ικετεύει την Άννα να μεσολαβήσει να γυρίσει το παιδί σε εκείνη, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Ο Ορφέας παραδέχεται στη Χριστίνα πως….
έχει ένα παιδί, αλλά αρνείται να της πει λεπτομέρειες. Ο Χάρης πιάνει τον Σωκράτη να του λέει ψέματα, που όμως δεν θυμάται ούτε ο ίδιος καθώς το μυαλό του, τού παίζει παιχνίδια. Η Όλγα νηφάλια πια συνειδητοποιεί πόσο άδικα φέρθηκε στον Στέφανο. Ο Νικόλας αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν της Μαργκώ και το όνομα της Πιλάρ Μολίνα έρχεται στην επιφάνεια. Η Τατιάνα θα δεχτεί μια απροσδόκητη επίσκεψη..
Ο Πέτρος δίνει στον Νικόλα τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την Πιλάρ Μολίνα και εκείνος επιδιώκει να την συναντήσει. Η Όλγα συνειδητοποιεί πως η αγάπη της για την Λήδα και τον Στέφανο είναι πάνω απ’ το αλκοόλ κι αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή. Η Μαργκώ ψάχνει παντού τον Τόνυ, μη γνωρίζοντας για το ταξίδι του στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, η Τατιάνα και ο Τόνυ νιώθουν αμήχανα στη συνάντησή τους, ενώ εκείνη συνειδητοποιεί πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα.
Ο Θεοχάρης, η Βέρα και η Άννα περνούν άλλη μια μέρα αγωνίας στο πλευρό της Αμαλίας, ενώ η διαδικασία της επαναφοράς της ξεκινά. Όταν οι γιατροί τους ειδοποιούν ότι μπορούν να την δουν, η Άννα τρέχει πρώτη κοντά της. Η Νικόλ σε μια κρίση ειλικρίνειας, εξοργίζει τη Μαργκώ και την ωθεί να παρεκτραπεί..

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Το γρήγορο εύκολο και ακριβές τεστ προσωπικότητας των 10 ερωτήσεων

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σας