in

Βίκυ Κουλιανού: Πόσους followers κέρδισε από το πέρασμά της από το Next Top Model

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μακράν το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Ελλάδας στο εξωτερικό. Τις πασαρέλες τις φωτογραφήσεις και τα εξώφυλλα που έχει κάνει η Βίκυ Κουλιανού τη χρυσή εποχή του μόντελινγκ τα νεαρότερα μοντέλα ούτε καν τα έχουν φανταστεί!

βικυ κουλιανου ΗΛΙΚΙΑ

Πλέον κάποιος κάνει μία φορά στη ζωή του ένα γνωστό οίκο και το θεωρεί επιτυχία την ώρα που η Βίκυ Κουλιανού έγραφε επί χρόνια χιλιόμετρα στις διασημότερες πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών.

Διαφήμιση

Ωστόσο η Βίκυ Κουλιανού έχει έναν πιο αντισυμβατικό τρόπο ζωής. Αποφεύγει τις πλαστικές και τα φίλτρα και λατρεύει να βλέπει τον εαυτό της να μεγαλώνει!

Προτιμώ να βλέπω πάνω μου την παραμόρφωση που φέρνει ο χρόνος παρά οι ενέσεις και τα νυστέρια έχει δηλώσει και δημοσιευει φωτογραφίες χωρίς καμία επεξεργασία!

Η εμφάνιση της στο gntm πριν από τρεις εβδομάδες προκάλεσε αποθέωση στο Twitter και τα social media και πολύς κόσμος απαιτούσε να αναλάβει μόνιμη θέση!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο το gntm είναι στα σχέδια της Βίκυς Κουλιανού ή θα μπορούσε να της γίνει πρόταση, πάντως κέρδισε 8.000 followers στο instagram με τη μία και μοναδική συμμετοχή της στο greece’s Next Top Model

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αφού δεν τη βλέπεις στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 δες την να κάνει γυμναστική

Έπεσε αεροπλάνο: Νεκρή πασίγνωστη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια. Θρηνεί και ο Νειμαρ. Ανέβασε στόρι λίγο πριν