in

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Βάζει ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ μαγιό φωτοβολταϊκό και το στήθoς της ξεσαλώνει

Πριν από λίγες μέρες η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μας προσέφερε μία από τις καλύτερες της φωτογραφίσεις και σίγουρα στις πιο αποκαλυπτικές. Είναι όμως τόσες πολλές πλέον αυτές που δεν μπορείς να επιλέξεις και να τις βάλεις σε σειρά.

Από την άλλη το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίσεις της με μπικίνι έχουν εκλείψει, οπότε είναι πολύ λογικό να εξιτάρει το μυαλό περισσότερο ένα τέτοιο κόνσεπτ.

Και η αλήθεια είναι ότι η επιλογή της Έμιλι Ραταϊκόφσκι μας παραξένεψε αρκετά.

Διαφήμιση

Το Sports Illustrated είναι το περιοδικό που την έκανε αυτό που είναι σήμερα και πάντα θα επιστρέφει σε αυτό. Αφού γύρισε σε άλλα εξώφυλλα σαν τη μέλισσα, η Έμιλι έβαλε τα μπικίνι της και πόζαρε με τον γνωστό της τρόπο.

Αν ξεπεράσει το μάτι το στήθoς της που και πάλι αποκαλύπτεται κάτω από διχτυωτό τοπάκι, δεν μπορούμε παρά να μην εστιάσουμε σε ένα μαγιό που είναι κεντημένο με ασημένια στοιχεία που μοιάζει με φωτοβολταϊκό και το στήθoς της κοντεύει να το κατασπαράξει και αυτό.

Αλλά δεν ξαφνιαζόμαστε. Αυτή είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
χριστινα κολετσα

Χριστίνα Κολέτσα: Πάρε υπογλώσσιο και δες – Με μπικίνι και με ολόσωμο. Ό,τι μαγιο και αν βάλει… ίδια η παραζάλη

πηνελόπη αναστασοπούλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το άγριο ΠΕΣΙΜΟ γυναίκας που τη σημάδεψε. Να το καταλάβαινα αν ημουν…