in

Ματιές στο παρελθόν: Γωγώ Μαστροκώστα ΟΛΑ ΕΞΩ κ από πίσω. Viral ρετρο φωτογραφία

Η Γωγώ Μαστροκώστα κουβαλάει στο κορμί της μια ολόκληρη ιστορία εμφανίσεων στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Μέχρι σήμερα κρατάει τον τίτλο μιας από τις εντυπωσιακότερες ξανθιές που έκαναν το πέρασμα τους από εκπομπές, περιοδικά αλλά και από πάνελς.

Διαφήμιση

Ήταν το 1995 όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως γυμνάστρια σε πρωινή εκπομπή του MEGA και έκανε συνεργάτες και τηλεθεατές να μείνουν με το στόμα ανοιχτό , στη πρώτη τους επαφή με κάτι θείο. Δεν ξεχάστηκε και στη συνέχεια βρέθηκε ως guest star σε σειρές, αλλά και ως το δεύτερο κορίτσι του Θέμου στο ΟΛΑ.

Διαφήμιση

Η επαφή της μαζί μας ήταν καρμική. Πρωταγωνίστησε άμεσα στα εξώφυλλα των αντρικών περιοδικών, δίνοντας μια νέα αίσθηση στις απόλυτα σέξι φωτογραφήσεις. Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν πάντα άνθρωπος που δεν μασούσε τα λόγια της και αυτόν ακριβώς τον τσαμπουκά ήξερε να τον βγάλει και στις φωτογραφήσεις της. Ένα τολμηρό κορίτσι γεμάτο ερωτισμό, με κάθε της φωτογραφία να κρύβει ένα καινούργιο ερωτικό επεισόδιο στη φαντασία του κάθε άντρα.

Πέρασε από το πλευρό διάσημων αντρών (Κώστα Σόμμερ, Απόστολος Γκλέτσος), αλλά τελικά κατέληξε με έναν από τους Βασιλιάδες του 2004. Τον Τραϊανό Δέλλα, που μαζί του πανηγυρίσαμε την πρόκριση ύστερα από το γκολ του.

Διαφήμιση

Ωστόσο παρόλο που οι περισσότεροι Έλληνες θα νόμιζαν ότι η Γωγώ είναι ένα κορίτσι που θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες κάθε άντρα, εκείνη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. ‘‘Δεν κάνω φοβερά πράγματα στο κρεβάτι αλλά αυτά που κάνω τα γουστάρω’’, είπε η Γωγώ και μας έλυσε κάθε απορία.

Τα χρόνια πέρασαν αλλά ο ερωτισμός δεν έφυγε. Και αν η Γωγώ δείχνει μακριά λόγω των ετών που έχουν περάσει, οι φωτογραφίες θα τη φέρουν ένα βήμα πιο κοντά…

Διαφήμιση

Τα υπόλοιπα στο Google

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Ράνια Σαραγγανίδα είναι η φίλη που πάντα ήθελες να έχεις στο instagram. Επειγόντως σε ριάλιτι

Εβελίνα Παπούλια: Γιατί τη φωνάζανε Βαγγέλα.και ποια πρόταση αρνήθηκε μετά τους Δύο Ξένους;