in

Joy Corrigan: Η φωτογραφία μόνο με τις μπότες της που έριξε το Instagram


Τις μπότες και τα κοσμήματά της θέλει να σου δείξει η Τζόυ Κόριγκαν με μία φωτογραφία που έβγαλε φορώντας μόνο αυτά και σε καλεί να την ακολουθήσεις!

Και πώς να μην το κάνεις αφού αν δεις την εμφάνιση της κατά την τελευταία της έξοδο στο Λος Άντζελες το μόνο που θέλεις, είναι να την πάρεις από πίσω.

Η Τζόι Κόριγκαν βγήκε για διασκέδαση και φόρεσε ένα σκισμένο τζιν, ψηλές μπότες και ένα τζιν μπουφάν το οποίο έπεφτε πίσω στην πλάτη.

Διαφήμιση

Από μέσα δεν φορούσε τίποτα παρά μόνο ένα σουτιέν μπούστο!

Φόρεσε επίσης μακριά σκουλαρίκια, πήρε και ένα τσαντάκι και έκανε τους παρευρισκόμενους να γυρνάνε κεφάλια από όπου κι αν πέρασε.

Το 27χρονο μοντέλο από τη Βόρεια Καρολίνα που κάνει σπουδαία και σημαντική καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και είναι από τους αγαπημένους αγγέλους της Victoria’s Secret!

Από ένα σετ φωτογραφιών που έκανε έβγαλε και μερικές εκτός προγράμματος και μία από αυτές θέλει να σου τη δείξει. Είναι αυτή που φοράει μόνο τις μπότες της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Χατζηβασιλείου Τεντώνεται στο σπίτι και ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram

Ανέκδοτο: Δύο ηλικιωμένοι, το αλτσχάιμερ και η ελένη στο καφενείο …! Τρελό γέλιο